" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Leeuw

Als u voor de 29ste bent geboren, pakt u deze herfst de zaken bij de kern aan. Saturnus adviseert om u in bepaalde zaken terug te trekken om zo teleurstelling te voorkomen. Stel u tot half oktober open voor nieuwe ideeën en zorg dat u vanaf 10 oktober in topvorm bent om de vereiste inspanningen te leveren. Vertrouw op uzelf en Pluto: hij geeft u dezelfde mogelijkheden als in 1997. Geef blijk van strijdlust!

Voor degenen geboren van 29 juli tot 5 augustus wordt de herfst inspirerend, maar stress loopt als een rode draad door uw leven. Tot 10 oktober hebt u een onbedwingbare innerlijke drang tot verandering: sommigen gooien hun leven totaal om. Tussen 15 en 30 oktober bent u betrokken bij een (echt)scheiding of contractbreuk.

Degenen geboren na de 4de beleven een krachtige herfst. Profiteer tot 8 oktober van uw strijdlust: onderhandelen, ondernemen en besluitvorming zijn uw kernwoorden. Begin oktober staan discussies en ontmoetingen centraal en worden tot de 21ste door de sterren aangemoedigd. Houdt tussen 5 en 12 november ruimte in uw agenda voor belangrijke afspraken.