" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Boogschutter

Als u van 22 november tot 2 december bent geboren, begint u deze herfst aan een nieuw hoofdstuk van uw leven. In deze dynamische periode bent u inspirerend, maar af en toe in de war. Tot 7 oktober voelt u zich aangetrokken tot nieuwe projecten. Na de 8ste wordt u aangeraden gas terug te nemen en uw impulsiviteit in toom te houden.

Voor degenen van 2 tot 9 december staat de herfst in het teken van succes. Eind september pakken donkere wolken zich samen wat uw relaties betreft, maar de eerste helft van oktober kunt u genieten van hartelijke en warme vriendschappen. Ook is deze periode veelbelovend voor nieuwe projecten. Eind oktober is het verstandig u wat afzijdig te houden.

Stort u, als u na de 8ste bent geboren, deze herfst niet ondoordacht of onbezonnen in een of ander avontuur en ga geen verplichtingen aan. Lees, wanneer u iets tekent, altijd de kleine lettertjes! De wilskracht die Mars u geeft, helpt u onvoorziene tegenslagen te verwerken. Los materiële problemen systematisch op. Geniet met volle teugen van de maand oktober, waarin uw vrienden en werk centraal staan.