&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Weegschaal


De weegschalen geboren voor de 29ste genieten van een lente, waarin inspiratie, creativiteit en nieuwe mogelijkheden centraal staan en waarin uw partner een belangrijke rol speelt. Neptunus verbreedt eind maart, half april, eind mei en half juni uw expressiviteit in de kunst en de liefde... Vooral kinderen zijn een bodemloze put van inspiratie en vreugde.

Als u tussen 29 september en 11 oktober bent geboren, geeft de lente u inspiratie. Uw partner vervult een prominente rol en een huwelijk is niet uitgesloten. Sta open voor veranderingen en samenwerking. Eind maart/begin april is uw geluksperiode in geldzaken, eind april/begin mei ontmoet u een verwante ziel en eind mei/begin juni is de tijd rijp om te vernieuwen.

Bent u van 11 tot 23 oktober, dan geeft u dankzij de invloed van Mars vanaf mei vastere vorm aan een initiatief, waarvan u in februari een opzetje maakte. Eind mei moet u oppassen voor rivaliteit en zorgen dat uw werkwijze correct is. U neemt begin juni de leiding met verve over. Wat betreft de liefde kunt u rekenen op begin mei.

Terug