&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Waterman


Neptunus en Saturnus brengen watermannen van voor de 26ste deze lente uit koers. Volg eind maart het advies van vrienden als uw liefdesrelatie ineen dreigt te storten. Half april komt u weer op adem, maar eind april laait dat conflict uit februari weer op. Hoewel u half mei nog inschattingsfouten maakt, lopen de zaken eind mei weer gesmeerd. Maak u half juni geen illusies in de liefde.

De watermannen van 26 januari tot 9 februari komen deze lente volop tot bloei. U manoeuvreert zich met verve tussen obstakels en tegenslagen en bereikt uiteindelijk een groot succes. Gok op het begin en eind van iedere lentemaand. Eind maart blinkt uit als het gaat om uw werk. Voor uw liefdesleven wordt eind april de meest romantische periode.

De lente van de watermannen van 9 tot 19 februari is spetterend: vol succes en nieuwe ontwikkelingen. Vanaf eind mei/begin juni kunt u uw geluk beproeven. Deze periode is excellent als het gaat om akkoorden en contracten. Maar ook in de liefde wordt u niet overgeslagen. U geniet begin mei van een hartstochtelijke en passievolle romance.

Terug