&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Tweelingen


Projecten van de meitweeling schitteren onder invloed van de Zon en Jupiter. Manifesteer u vooral in groepsverband en ontplooi uw talenten. Eind maart/begin april en eind april/begin mei worden succesvol. De liefdesrelatie of werksituatie van degenen van rond de 31ste neemt eind mei een radicale wending. De tweede helft van april wordt romantisch.

Tweelingen geboren tot 11 juni worden op hun werk gesteund door de Zon en Jupiter. Zij moedigen u aan om samen te werken. U grijpt uw kansen en ontwikkelt uw talenten. Het begin én einde van iedere lentemaand zijn succesvol. In de tweede helft van april staat de liefde centraal en als u van voor de 3de bent, is ook de eerste helft van juni liefdevol: een verzoening of liefde op het eerste gezicht.

Vanaf mei werken degenen geboren van 11 tot 21 juni een initiatief, dat zij eind januari hebben genomen, zorgvuldig uit. Wel krijgt u met behoorlijk wat rivaliteit te maken, maar velen van u weten dit positief te benutten! Begin mei bent u in de zevende hemel en de romantiek viert hoogtij. U straalt van geluk.

Terug