&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Schorpioen


De schorpioenen van oktober komen eind maart in een liefdescrisis met eind april als dieptepunt. Als u niet relativeert, wordt u deze lente achtervolgd door verwarring en stress. Half mei verlopen gesprekken nog moeizaam, maar uw relatie krijgt kans op herstel. Pas half juni op voor illusies! Zorg goed voor uzelf, want u bent vatbaar voor virussen.

Bent u een novemberschorpioen tot de 12de, dan legt uw partner een zware druk op u of stelt een ultimatum. Eind maart dreigt het zelfs tot een breuk te komen. Maar als gevolg van een in februari tussen u beiden gemaakte afspraak vecht u voor uw liefde. In mei krijgt u nieuwe mogelijkheden. Half juni is de beste tijd om u te verbinden.

Degenen geboren van 12 tot 22 november krijgen een rustige lente. Tot half april schijnt de Zon. Haar invloed heeft zowel voor uw werk als voor uw liefdesleven positieve gevolgen. Gebruik uw tijd om u op professioneel gebied te manifesteren. Begin juni is uw liefdesleven hartstochtelijk en rust er geluk op een romantisch reisje naar een exotisch eiland.

Terug