&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Maagd


Doeltreffendheid staat voor de maagden geboren voor 8 september. Saturnus moedigt u eind april, half mei en half juni aan in uw ondernemingen. Daarbij verzekert Mars u tot eind april van voldoende brandstof: u bent energiek en vitaal. Wat betreft liefde en vriendschap is uw beste periode eind maart en half mei; u versterkt dan een relatie.

De maagden van 29 augustus tot 4 september staan voor een gigantische reorganisatie van hun leven. Eind april wordt een relatie met een goede vriend of die met uw partner op de proef gesteld. Pas op voor een breuk! Ook op uw werk krijgt u het te verduren: eind mei kondigt zich een zeer instabiele fase aan, waardoor u tevens in geldzorgen komt.

Voor de overige maagden wordt deze lente fantastisch! Tot half april kunt u profiteren van gunstige voortekenen wat betreft uw werk; u wordt in alles beschermd. Vooral midden mei loopt op professioneel gebied alles gesmeerd. Voor liefde en vriendschap worden begin april en begin juni geweldig. Uw liefdesrelatie bruist en uw vriendschappen zijn ijzersterk.

Terug