&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Kreeft


Junikreeften genieten dankzij de vertrouwenwekkende Saturnus en een stimulerende Mars van een zorgeloze lente. Eind april, half mei of half juni kunt u wellicht een groots project starten om hiermee systematisch de financiële problemen die Jupiter u bracht, op te lossen. Voor de liefde zijn eind maart en half mei gunstig om uw relatie te vereeuwigen.

De kreeften van 1 tot 12 juli worden door Jupiter gekrenkt. U worstelt met uw financiën, wanorde of juridische problemen. Pas uw handelwijze aan en weeg alles goed tegen elkaar af. Eind april, half mei en half juni helpen Saturnus en Mars uw problemen op te lossen. Zij stimuleren u tevens voor een langetermijnproject. Eind maart en half mei worden liefdevol.

Het leven van de kreeften geboren van 12 tot 22 juli wordt door Jupiter verstoord. Zijn invloed veroorzaakt geldzorgen en chaos op het werk. U moet blijk geven van een juiste aanpak en vernuftig zijn in uw besluiten. Reageer voor 20 april! Een conflict van eind januari kan vanaf mei weer oplaaien. Eind mei wordt uw emotioneel op de proef gesteld en staat u voor een welhaast onmogelijke keuze.

Terug