" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

20-01/30-01 Uw sterkste punt deze lente is uw invloed op anderen, die Mars eind maart en eind mei nog eens versterkt. Handel belangrijke zaken eind maart af. De tweede helft van april wordt, vooral als u van voor de 25ste bent, onstabiel: illusies gaan in rook op. Pas op voor vergissingen. In mei behaalt u, dankzij uw verleidingskracht (tot de 13de) en vastberadenheid (de laatste tien dagen) vele overwinningen.

30-01/09-02 Uw lente staat, dankzij Uranus, tot 5 mei in het teken van verandering. Als u van voor de 4de bent, staat u op het keerpunt van uw leven. Uw blijmoedigheid en wilskracht zijn eind maart en na 10 mei uw troeven. Ontmoetingen staat tot en met 7 mei centraal die van half maart krijgen eind april/begin mei een vervolg en degenen van voor de 4de kunnen hier veel van verwachten. Tussen 12 en 21 mei geniet u van harmonie en rust.

09-02/19-02 Liefde staat deze lente centraal. Uw liefdesrelatie wordt eind maart/begin april door Venus verstevigd. Voor eind maart staat er een ontmoeting in de sterren. Begin april is het feest: u schittert, verleidt en barst van energie. Vriendschappen gaan voor lange tijd voor anker. Profiteer tot en met 20 april van deze versterkende, harmonieuze sfeer. De maand mei wordt minder idyllisch: van 10 tot en met 24 mei drijven zwarte wolken over.