" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

19-02/29-02 U geniet deze lente van een gunstig klimaat. Een stoet sterren staat tussen 15 en 30 april tot uw beschikking. De eerste helft van april ligt het accent op de liefde: degenen geboren voor de 24ste genieten van een opbloeiende of ontluikende romance, degenen van daarna zitten midden in een crisis. Uw wilskracht wordt in de tweede helft van april sterker. Zet belangrijke afspraken tussen 15 en 22 mei. Het einde van deze maand wordt stormachtig: wees voorzichtig.

29-02/10-03 Uw sterkste punt deze lente is uw besluitvaardigheid, die Mars in mei nog eens aanscherpt. Jupiter schuift u in april op de voorgrond en geeft u zelfvertrouwen. Als u van na de 5de bent, neem dan wat meer afstand en wees bedachtzaam, want tussen 14 en 24 april gaat u zich aan uitspattingen te buiten en maakt u vooral in de liefde beoordelingsfouten. In mei gaat het u weer voor de wind en verloopt alles succesvol.

10-03/21-03 U geniet deze lente van onverwachte buitenkansjes, die Jupiter u in mei biedt. Uw lente is beslist zonder wolken! Tot en met 25 april hoeft u nergens rekening mee te houden. Daarna krijgt u bezoek van Venus, die u tot 4 mei gezelschap houdt. In deze tijd bloeit uw liefdesleven en een verbintenis of gezinsuitbreiding behoort tot de mogelijkheden. De maand mei wordt úw maand: Jupiter belooft geluk, succes en vooruitgang op alle fronten.