" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

21-05/01-06 U start deze lente succesvol en de Zon motiveert u eind maart nog eens extra. Ook uw partner moedigt u aan. Daarentegen zal hij/zij u tussen 2 en 15 april tot wanhoop brengen. Tussen 3 en 12 mei kan een hartstochtelijke vriendschap ontkiemen. Het einde van deze maand zult u niet snel vergeten! Pleeg geen roofbouw op uw gezondheid door alleen maar met uw werk bezig te zijn. Neem tijd voor ontspanning!

01-06/11-06 U gaat deze lente voor vernieuwing en een stoet van sterren moedigt u hierbij aan. Eind maart raast u vrolijk, maar met enige opwinding door het leven. Van 15 tot en met 25 april raakt u oververhit en in de liefde gaat u extreem. Vraag uw vrienden in mei om raad wanneer u voor een moeilijke keuze staat. Houdt van 20 maart tot begin mei uw gewicht in de gaten en zorg dat uw administratie op orde is.

11-06/21-06 Uw sterkste punten deze lente zijn volharding en tactiek. Saturnus geeft u tot eind april een duwtje in de rug. Van 27 maart tot en met 6 april staan reizen centraal en hebt u een interessante ontmoeting. Geef in april voorrang aan uw toekomstplannen. Matig tussen 25 april en 3 mei uw enthousiasme en pas op voor een ingewikkelde liefdesaffaire. Eind mei keert de rust terug en worden vriendschappen versterkt.