" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

20-04/30-04 U kunt deze lente rekenen op uw vrienden. Venus versterkt vriendschappen van 6 tot en met 15 april. In de periode van 14 tot en met 23 april moet u besluiten nemen. Vraag hen dan om advies, wanneer u onzeker bent, volledig in het duister tast of ten einde raad bent. Zorg dat u de realiteit niet uit het oog verliest en maak van een mug geen olifant. Wees consequent.

30-04-10-05 U geniet deze lente van waardevolle relaties die Jupiter in april op de voorgrond plaatst. Dankzij deze vriendschappen maar ook door geluk lost u de problemen die tussen 15 en 25 april opdoemen op. Wellicht gaat u een een amoureuze vriendschap aan. 16 tot en met 27 maart wordt onstuimig wat de liefde betreft. Tussen eind april en eind mei valt u van de ene verbazing in de andere. Pas u aan en wees flexibel.

10-05/21-05 Uw sterkste punt deze lente is uw impact en Jupiter geeft zijn zegen voor initiatieven in mei. Na een depressie eind maart/begin april, stevent u na 24 april af naar succes en roem. Invloedrijke relaties bieden u vanaf 10 mei de kans ambitieuze projecten te starten. Uw wilskracht wordt slechts overtroffen door optimisme: strooi hier een vleugje geluk overheen en u hebt een verrassende cocktail!