" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

21-12/01-01 Uw sterkste punt deze lente is uw ondernemingsgeest, die van 13 tot en met 20 april door Mars wordt gestimuleerd. Geen wolkje aan de hemel voor de maand april: de tweede week geniet u van een harmonieuze relatie en de rest van de maand overheerst doeltreffendheid. Van 3 tot en met 12 mei gaat het wat minder, maar daarna herstelt Mercurius het contact met uw naasten, hoeft u geen angst te hebben voor een examen en op uw werk wordt u gewaardeerd.

01-01/11-01 U wacht deze lente een interessante ontmoeting een idylle? Venus is van 15 tot en met 20 april uw bondgenoot. Profiteer van kansen die u van 15 tot en met 30 april worden geboden: verleidingskracht en een heldere geest zijn uw wapens! Van 26 april tot en met 10 mei kunt u rekenen op verdubbelde wilskracht. Mogelijk bent u half mei wat weemoedig, daarna keert de harmonie terug en hebt u vooral met (uw) kinderen goede gesprekken.

11-01/20-01 U stort zich deze lente op veelbelovende ondernemingen en Jupiter brengt u daarbij in mei geluk. De lente begint voor u wat later. De sombere invloed van Saturnus houdt tot 21 april aan. Verdubbel uw inspanning en strijdlust! De hulp van Jupiter komt in mei precies op tijd: vanaf de 10de haalt u de verloren tijd op een fantastische manier in. Eind april/begin mei staat een ontmoeting centraal die uw hart in vuur en vlam zet.