" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

23-10/02-11 U geniet deze lente van (uw) kinderen en uw geliefde. Van 6 tot en met 13 april versterkt Venus deze banden. In uw relatie is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. In de tweede helft van de maanden april en mei bent u overgeleverd aan een wisselvallige en besluiteloze partner en/of kampt uw met een familieprobleem. Waak van 14 tot en met 23 april voor misverstanden en oneerlijkheid.

02-11/12-11 Liefde overheerst deze lente. Jupiter doet uw relatie van 15 tot en met 25 april opbloeien. Wees niet bezorgd als uw gevoelens eind maart wat wisselvallig zijn. In de tweede helft van april staat uw hart weer in vuur en vlam. Een ideale maand om uw prins(es) te ontmoeten of om u te verbinden! Jaloezie kan uw relatie van 26 april tot 10 mei beïnvloeden, en bent u van voor de 8ste, dan wordt eind april zelfs explosief. U zult concessies moeten doen.

12-11/22-11 Deze lente geniet u van pril geluk, wat Jupiter u eind april en in mei bezorgt. Maak u niet druk als u eind maart/begin april wat minder goed uit de verf komt: vanaf eind april bent u onweerstaanbaar! De maand mei brengt u wat betreft de liefde in vervoering, en ook op financieel gebied (kansspelen?) staat geluk centraal. Bij problemen kunt u rekenen op de de doeltreffende hulp van uw partner.