" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

21-03/31-03 Uw sterkste punten deze lente zijn uw impact en creativiteit die de Zon eind maart nog eens verdubbelt. U bezit bewonderenswaardige capaciteiten! Profiteer van uw invloed om vanaf uw verjaardag een nieuw Zonnejaar tegemoet te gaan met een hart vol ambities. U neemt in april gas terug, om in mei weer op te leven. Tot en met 12 mei staat u in vuur en vlam, maar vanaf de 20ste vertraagt het toerental.

31-03/10-04 Deze lente zijn verleidelijkheid en vrije wil uw sterkste punten. Venus schuift u op de voorgrond en u hebt alle troeven in handen. Uw overtuiging en enthousiasme leiden eind maart naar een onstuimige hartstocht. Toch kruist Cupido pas half mei uw pad: liefde op het eerste gezicht? Stort u tot die tijd op uw werk en grijp nieuwe projecten met beide handen aan.

10-04/20-04 U kunt deze lente rekenen op trouwe vriendschap, terwijl Venus tussen 27 maart en 6 april deze banden nog eens versterkt. Saturnus maakt u ijverig. U doet uw best aan de gestelde verwachtingen te voldoen en uw werk serieus te nemen. U zult dit doel bereiken, ook al kost het u veel moeite. De eerste twee weken van april worstelt u met een groot probleem. Vraag advies aan uw vrienden.