" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

22-11/02-12 Uw sterkste punt deze lente is creativiteit in groepsverband en Pluto moedigt u daarin eind maart aan. Dan wordt u óók door uw partner gestimuleerd. Laat u tussen 2 en 15 april niet misleiden door jaloezie. Van 3 tot en met 12 mei is uw verleidingskracht een sterke troef. Gebruik deze gave bij het zakendoen! Blijf eind mei wat op de achtergrond; bewaar uw kalmte en ga agressie uit de weg.

In de liefde staat u deze lente iets nieuws te wachten. Uranus verrast u van 12 tot en met 21 mei. De sterren laten u de vrolijke kant van het leven zien, geven u ruimte voor creativiteit, heftige emoties en vrije tijd. Eind maart wordt u verleid en ziet u alles van de optimistische kant. Matig in april uw enthousiasme en drang tot eten. Als u van na de 6de bent, dan begaat u wellicht tussen 14 en 25 april een misstap. In mei stapt u weer vreugdevol door het leven.

12-12/21-12 Doeltreffendheid is uw sterkste punt deze lente, die Mars van 1 tot en met 15 april nog eens extra prikkelt. In bent in topvorm. Eind maart leiden contacten en ontmoetingen naar iets bijzonders. Houdt in mei uw uitgaven in de gaten en vermijdt excessen op elk gebied: Jupiter bemoeilijkt uw zaken. De laatste tien dagen van mei worden verlicht door zonnestralen: de liefde bloeit en u wordt in de bloemetjes gezet.