" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

Alles en iedereen is in de ban van de lente. De bomen botten, de bloeien staan in de knop, vogeltjes leggen een ei en kuikentjes dobberen piepklein in de sloten. De natuur heeft zo zijn vaste patronen, maar ook de mensen krijgen weer de lentekriebels. Want lente leidt tot liefde! Onze Franse astrologe, Elizabeth Teissier, wierp een blik in de sterren van de passie.

RAM

21-03/31-03 Uw sterkste punten deze lente zijn uw impact en creativiteit die de Zon eind maart nog eens verdubbelt. U bezit bewonderenswaardige capaciteiten! Profiteer van uw invloed om vanaf uw verjaardag een nieuw Zonnejaar tegemoet te gaan met een hart vol ambities. U neemt in april gas terug, om in mei weer op te leven. Tot en met 12 mei staat u in vuur en vlam, maar vanaf de 20ste vertraagt het toerental.

31-03/10-04 Deze lente zijn verleidelijkheid en vrije wil uw sterkste punten. Venus schuift u op de voorgrond en u hebt alle troeven in handen. Uw overtuiging en enthousiasme leiden eind maart naar een onstuimige hartstocht. Toch kruist Cupido pas half mei uw pad: liefde op het eerste gezicht? Stort u tot die tijd op uw werk en grijp nieuwe projecten met beide handen aan.

10-04/20-04 U kunt deze lente rekenen op trouwe vriendschap, terwijl Venus tussen 27 maart en 6 april deze banden nog eens versterkt. Saturnus maakt u ijverig. U doet uw best aan de gestelde verwachtingen te voldoen en uw werk serieus te nemen. U zult dit doel bereiken, ook al kost het u veel moeite. De eerste twee weken van april worstelt u met een groot probleem. Vraag advies aan uw vrienden.

STIER

20-04/30-04 U kunt deze lente rekenen op uw vrienden. Venus versterkt vriendschappen van 6 tot en met 15 april. In de periode van 14 tot en met 23 april moet u besluiten nemen. Vraag hen dan om advies, wanneer u onzeker bent, volledig in het duister tast of ten einde raad bent. Zorg dat u de realiteit niet uit het oog verliest en maak van een mug geen olifant. Wees consequent.

30-04-10-05 U geniet deze lente van waardevolle relaties die Jupiter in april op de voorgrond plaatst. Dankzij deze vriendschappen maar ook door geluk lost u de problemen die tussen 15 en 25 april opdoemen op. Wellicht gaat u een een amoureuze vriendschap aan. 16 tot en met 27 maart wordt onstuimig wat de liefde betreft. Tussen eind april en eind mei valt u van de ene verbazing in de andere. Pas u aan en wees flexibel.

10-05/21-05 Uw sterkste punt deze lente is uw impact en Jupiter geeft zijn zegen voor initiatieven in mei. Na een depressie eind maart/begin april, stevent u na 24 april af naar succes en roem. Invloedrijke relaties bieden u vanaf 10 mei de kans ambitieuze projecten te starten. Uw wilskracht wordt slechts overtroffen door optimisme: strooi hier een vleugje geluk overheen en u hebt een verrassende cocktail!

TWEELINGEN

21-05/01-06 U start deze lente succesvol en de Zon motiveert u eind maart nog eens extra. Ook uw partner moedigt u aan. Daarentegen zal hij/zij u tussen 2 en 15 april tot wanhoop brengen. Tussen 3 en 12 mei kan een hartstochtelijke vriendschap ontkiemen. Het einde van deze maand zult u niet snel vergeten! Pleeg geen roofbouw op uw gezondheid door alleen maar met uw werk bezig te zijn. Neem tijd voor ontspanning!

01-06/11-06 U gaat deze lente voor vernieuwing en een stoet van sterren moedigt u hierbij aan. Eind maart raast u vrolijk, maar met enige opwinding door het leven. Van 15 tot en met 25 april raakt u oververhit en in de liefde gaat u extreem. Vraag uw vrienden in mei om raad wanneer u voor een moeilijke keuze staat. Houdt van 20 maart tot begin mei uw gewicht in de gaten en zorg dat uw administratie op orde is.

11-06/21-06 Uw sterkste punten deze lente zijn volharding en tactiek. Saturnus geeft u tot eind april een duwtje in de rug. Van 27 maart tot en met 6 april staan reizen centraal en hebt u een interessante ontmoeting. Geef in april voorrang aan uw toekomstplannen. Matig tussen 25 april en 3 mei uw enthousiasme en pas op voor een ingewikkelde liefdesaffaire. Eind mei keert de rust terug en worden vriendschappen versterkt.

KREEFT

21-06/01-07 U geniet deze lente van goedlopende zaken die Mercurius en Mars in april en eind mei nog eens extra stimuleren. Uw plannen die verband houden met sport, geldzaken en onroerend goed, ontwikkelen zich in de periode van 13 april tot en met 21 mei efficiënt. Tussen 6 en 14 april lacht de liefde u met name als u op reis bent toe. Begin mei daarentegen hebt u wat minder succes.

01-07/12-07 Jupiter verwent u deze lente en maakt u gelukkig in het bijzonder eind maart en tussen 15 en 25 april. Succes, verleidingskracht, buitenkansjes en overwinningen (in het spel?) wachten u op, met name als u met vakantie bent. Begin april hebt u moeite uw ondernemingen tot een goed einde te brengen. Tussen 26 april en 10 mei kunt u evenwel rekenen op fantastisch rendement. Weet dat u in oktober oogst wat u eind april hebt gezaaid.

12-07/22-07 Een lente vol fortuin en succesvolle buitenkansjes, dat is wat Jupiter u biedt. Na een kille en moeilijke periode (van 2 tot en met 14 april) kunt u vanaf 25 april Venus in uw armen sluiten. Zij verwent u en brengt u een week doorspekt van puur geluk. Een stralende romance, feestjes en overwinningen fleuren u op. De maand mei begint u met een onbedwingbaar optimisme. Uw plannen en financiën gaan vooruit.

LEEUW

22-07/02-08 Uw sterkste punt deze lente is uw ontembare wilskracht en eind mei wordt u nog eens extra geprikkeld door Mars. Zet uw troeven op de laatste week van maart. Tussen 3 en 12 mei vooral als u met vakantie bent zult u dankzij uw 'leeuwse betovering' vele harten breken. Van 13 april tot en met 21 mei krijgt u op uw werk te maken met tegenvallers en steken onder water, maar eind mei herstelt u de verloren tijd met en door uw talent. U kunt trots zijn op uw prestaties!

02-08/12-08 U geniet deze lente van een onstuimige hartstocht, waar Venus en Uranus eind maart en half mei garant voor staan. Een ommekeer in uw liefdesleven en/of een hartstochtelijke romance staan voor eind maart in de sterren. Dit geeft u zoveel energie dat u de maand april in alles uitblinkt. Wees van eind april tot 11 mei voorzichtig, want de gebeurtenissen volgen elkaar steeds sneller op. Venus brengt na 12 mei de rust weer terug.

12-08/23-08 Trouw is uw kernwoord deze lente. Daarbij versterken Venus en Saturnus begin april en eind mei uw liefdesrelatie. Ontmoetingen eind maart zullen duurzaam zijn. Uw wilskracht verdubbelt zich in de eerste helft van april en u haalt in deze periode vriendschapsbanden aan. U moet erop rekenen dat u de eerste drie weken van mei tegenslagen te verwerken krijgt. Het einde van de maand brengt u weer terug in sereniteit, vooral wat de liefde betreft.

MAAGD

23-08/02-09 Uw sterkste punt deze lente is uw wilskracht en Mars stimuleert u in dit opzicht in de tweede helft van april. Tussen 6 en 15 april moet u vechten tegen jaloezie en wraaklust; wellicht krijgt u te maken met een acute verandering in uw liefdesrelatie. De rest van de maand zorgt uw innemende geest voor een vrolijke stemming. Van 15 tot en met 21 mei bent u succesvol op uw werk. Probeer eind mei uw krachten te bundelen.

02-09/12-09 U bent deze lente ondernemend en dankzij het duo de Zon en Mars gaat u eind april/begin mei efficiënt te werk. Buit uw kansen, die met name verband houden met het buitenland, toerisme of de horeca, uit. Tussen 15 en 25 april moet u oppassen voor vergissingen, misbruik van vertrouwen en illusies. Van 21 tot en met 27 mei is een gunstige periode voor het sluiten van akkoorden en het maken van belangrijke afspraken.

12-09/23-09 Deze lente bent u samen sterk: u en uw liefdes- en/of zakenpartner! Jupiter belooft voor mei beiden nieuwe mogelijkheden. Vanaf half april kunt u uw doel kenbaar maken, en vanaf de 26ste rekenen op een invloedrijke bondgenoot... Tot 10 mei lijkt het wel alsof u de zevenmijlslaarzen draagt! Eind mei bent u wederom succesvol. En wat de liefde betreft? Cupido zal zich tussen 25 april en 4 mei voor u uitsloven: een huwelijk?

WEEGSCHAAL

23-09/03/10 Uw sterkste punt deze lente is uw vindingrijkheid, die Mars eind mei nog eens verdubbelt. Uw partner stimuleert u eind maart en verleidt u van 3 tot en met 12 mei. Laat het gebeuren! Profiteer eind mei van alle goede dingen, wanneer u verleidingskracht slechts wordt overtroffen door uw moraal. Hierdoor overtuigt u alles en iedereen. In deze periode geeft u bovendien uiting aan uw artistieke creativiteit!

03-10/13-10 U geniet deze lente van hartstochtelijke passie, die Venus en Mars eind maart versterken. Na een depressieve periode die Saturnus u bezorgde, is het nu dan eindelijk lente! Tot en met eind mei staat het onverwachte en vooral die ánder centraal. U bent min of meer afhankelijk van deze persoon; soms is dit stimulerend, soms hinderlijk. Deze verhouding zal echter ondanks of dankzij hem/haar nieuwe kansen bieden.

13-10/23-10 Liefde is uw sterkste punt deze lente en Venus versterkt dit van 27 maart tot en met 6 april. Uw partner is uw enige zorg. 23 tot en met 27 maart, 2 tot en met 20 april en eind mei is uw relatie soms hinderlijk en frustrerend, maar deze veeleisende en diepgaande verhouding brengt ook momenten van intens samenzijn: eind maart worden de banden hechter onder oprechte en serieuze omstandigheden.

SCHORPIOEN

23-10/02-11 U geniet deze lente van (uw) kinderen en uw geliefde. Van 6 tot en met 13 april versterkt Venus deze banden. In uw relatie is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. In de tweede helft van de maanden april en mei bent u overgeleverd aan een wisselvallige en besluiteloze partner en/of kampt uw met een familieprobleem. Waak van 14 tot en met 23 april voor misverstanden en oneerlijkheid.

02-11/12-11 Liefde overheerst deze lente. Jupiter doet uw relatie van 15 tot en met 25 april opbloeien. Wees niet bezorgd als uw gevoelens eind maart wat wisselvallig zijn. In de tweede helft van april staat uw hart weer in vuur en vlam. Een ideale maand om uw prins(es) te ontmoeten of om u te verbinden! Jaloezie kan uw relatie van 26 april tot 10 mei beïnvloeden, en bent u van voor de 8ste, dan wordt eind april zelfs explosief. U zult concessies moeten doen.

12-11/22-11 Deze lente geniet u van pril geluk, wat Jupiter u eind april en in mei bezorgt. Maak u niet druk als u eind maart/begin april wat minder goed uit de verf komt: vanaf eind april bent u onweerstaanbaar! De maand mei brengt u wat betreft de liefde in vervoering, en ook op financieel gebied (kansspelen?) staat geluk centraal. Bij problemen kunt u rekenen op de de doeltreffende hulp van uw partner.

BOOGSCHUTTER

22-11/02-12 Uw sterkste punt deze lente is creativiteit in groepsverband en Pluto moedigt u daarin eind maart aan. Dan wordt u óók door uw partner gestimuleerd. Laat u tussen 2 en 15 april niet misleiden door jaloezie. Van 3 tot en met 12 mei is uw verleidingskracht een sterke troef. Gebruik deze gave bij het zakendoen! Blijf eind mei wat op de achtergrond; bewaar uw kalmte en ga agressie uit de weg.

In de liefde staat u deze lente iets nieuws te wachten. Uranus verrast u van 12 tot en met 21 mei. De sterren laten u de vrolijke kant van het leven zien, geven u ruimte voor creativiteit, heftige emoties en vrije tijd. Eind maart wordt u verleid en ziet u alles van de optimistische kant. Matig in april uw enthousiasme en drang tot eten. Als u van na de 6de bent, dan begaat u wellicht tussen 14 en 25 april een misstap. In mei stapt u weer vreugdevol door het leven.

12-12/21-12 Doeltreffendheid is uw sterkste punt deze lente, die Mars van 1 tot en met 15 april nog eens extra prikkelt. In bent in topvorm. Eind maart leiden contacten en ontmoetingen naar iets bijzonders. Houdt in mei uw uitgaven in de gaten en vermijdt excessen op elk gebied: Jupiter bemoeilijkt uw zaken. De laatste tien dagen van mei worden verlicht door zonnestralen: de liefde bloeit en u wordt in de bloemetjes gezet.

STEENBOK

21-12/01-01 Uw sterkste punt deze lente is uw ondernemingsgeest, die van 13 tot en met 20 april door Mars wordt gestimuleerd. Geen wolkje aan de hemel voor de maand april: de tweede week geniet u van een harmonieuze relatie en de rest van de maand overheerst doeltreffendheid. Van 3 tot en met 12 mei gaat het wat minder, maar daarna herstelt Mercurius het contact met uw naasten, hoeft u geen angst te hebben voor een examen en op uw werk wordt u gewaardeerd.

01-01/11-01 U wacht deze lente een interessante ontmoeting een idylle? Venus is van 15 tot en met 20 april uw bondgenoot. Profiteer van kansen die u van 15 tot en met 30 april worden geboden: verleidingskracht en een heldere geest zijn uw wapens! Van 26 april tot en met 10 mei kunt u rekenen op verdubbelde wilskracht. Mogelijk bent u half mei wat weemoedig, daarna keert de harmonie terug en hebt u vooral met (uw) kinderen goede gesprekken.

11-01/20-01 U stort zich deze lente op veelbelovende ondernemingen en Jupiter brengt u daarbij in mei geluk. De lente begint voor u wat later. De sombere invloed van Saturnus houdt tot 21 april aan. Verdubbel uw inspanning en strijdlust! De hulp van Jupiter komt in mei precies op tijd: vanaf de 10de haalt u de verloren tijd op een fantastische manier in. Eind april/begin mei staat een ontmoeting centraal die uw hart in vuur en vlam zet.

WATERMAN

20-01/30-01 Uw sterkste punt deze lente is uw invloed op anderen, die Mars eind maart en eind mei nog eens versterkt. Handel belangrijke zaken eind maart af. De tweede helft van april wordt, vooral als u van voor de 25ste bent, onstabiel: illusies gaan in rook op. Pas op voor vergissingen. In mei behaalt u, dankzij uw verleidingskracht (tot de 13de) en vastberadenheid (de laatste tien dagen) vele overwinningen.

30-01/09-02 Uw lente staat, dankzij Uranus, tot 5 mei in het teken van verandering. Als u van voor de 4de bent, staat u op het keerpunt van uw leven. Uw blijmoedigheid en wilskracht zijn eind maart en na 10 mei uw troeven. Ontmoetingen staat tot en met 7 mei centraal die van half maart krijgen eind april/begin mei een vervolg en degenen van voor de 4de kunnen hier veel van verwachten. Tussen 12 en 21 mei geniet u van harmonie en rust.

09-02/19-02 Liefde staat deze lente centraal. Uw liefdesrelatie wordt eind maart/begin april door Venus verstevigd. Voor eind maart staat er een ontmoeting in de sterren. Begin april is het feest: u schittert, verleidt en barst van energie. Vriendschappen gaan voor lange tijd voor anker. Profiteer tot en met 20 april van deze versterkende, harmonieuze sfeer. De maand mei wordt minder idyllisch: van 10 tot en met 24 mei drijven zwarte wolken over.

VISSEN

19-02/29-02 U geniet deze lente van een gunstig klimaat. Een stoet sterren staat tussen 15 en 30 april tot uw beschikking. De eerste helft van april ligt het accent op de liefde: degenen geboren voor de 24ste genieten van een opbloeiende of ontluikende romance, degenen van daarna zitten midden in een crisis. Uw wilskracht wordt in de tweede helft van april sterker. Zet belangrijke afspraken tussen 15 en 22 mei. Het einde van deze maand wordt stormachtig: wees voorzichtig.

29-02/10-03 Uw sterkste punt deze lente is uw besluitvaardigheid, die Mars in mei nog eens aanscherpt. Jupiter schuift u in april op de voorgrond en geeft u zelfvertrouwen. Als u van na de 5de bent, neem dan wat meer afstand en wees bedachtzaam, want tussen 14 en 24 april gaat u zich aan uitspattingen te buiten en maakt u vooral in de liefde beoordelingsfouten. In mei gaat het u weer voor de wind en verloopt alles succesvol.

10-03/21-03 U geniet deze lente van onverwachte buitenkansjes, die Jupiter u in mei biedt. Uw lente is beslist zonder wolken! Tot en met 25 april hoeft u nergens rekening mee te houden. Daarna krijgt u bezoek van Venus, die u tot 4 mei gezelschap houdt. In deze tijd bloeit uw liefdesleven en een verbintenis of gezinsuitbreiding behoort tot de mogelijkheden. De maand mei wordt úw maand: Jupiter belooft geluk, succes en vooruitgang op alle fronten.