&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


WEEGSCHAAL


23-09/03-10 Neptunus zorgt ervoor dat uw artistieke inspiratie maximaal is. U krijgt een fantastische periode van half februari tot eind maart: uw partner schenkt u vreugde. Anderen gaan een mooie verbintenis aan of hebben een liefdevolle ontmoeting. Sommigen worden voor een keuze gesteld. Begin september en december worden druk, u komt om in het werk.

03-10/13-10 Een jaar met perspectieven. U kunt veranderingen in de privésfeer verwachten: geboorte, nieuwe hobby of passie. Uw geluksperiode: de lente. Een spannende ontmoeting of voorstel voor een verbintenis fleurt u op. Uw liefdes- of zakenpartner staat centraal en helpt u bij uw vooruitgang. Gok op de tweede helft van september en half december.

13-10/23-10 U krijgt met confrontaties en rivaliteit te maken. Januari wordt gespannen door conflicten met uw partner. In mei/juni houdt dit u wederom bezig, maar dan in de vorm van een juridisch proces. Wees voorzichtig, de tegenpartij heeft de troeven in handen! Het is in uw belang om een compromis te vinden. Verspil geen onnodige energie! Begin oktober en eind december krijgt u aantrekkelijke mogelijkheden.
Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop