&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


VISSEN


19-02/29-02 In februari neemt u beslissingen, die in april of juli tot succes leiden. In de lente kunt u dankzij Saturnus rekenen op erkenning. Uw geluksperiode: tussen juli en oktober. Grijp uw kans, want in 2000 leidt dit tot waanzinnige resultaten. Een slechtgezinde Pluto valt degenen van na de 24ste lastig met diepzinnige vragen. De sterren geven u de beste condities om veranderingen te doorstaan.

29-02/10-03 Saturnus is dit jaar uw beste vriend, hij helpt u vanaf eind mei in uw vooruitgang. Sommigen verdiepen een relatie met broer, zus of geliefde. Anderen gaan een contract voor langere tijd aan, waarvan in 2000 uitstekende resultaten te verwachten zijn. In maart, begin augustus en begin november bezit u een sterke wilskracht en bent u een en al energie. Kortom een versterkend en bevredigend jaar.

10-03/21-03 Vóór februari ziet u resultaat van iets wat u tussen mei en oktober vorig jaar hebt ondernomen. Nu nog de laatste puntjes op de i! U staat in het middelpunt van de belangstelling en hebt zowel op uw werk als privé succes. Mars zet u de tweede helft van augustus en in november aan tot actie. Daar tussenin wordt de eerste helft van oktober enigszins gespannen: stress voert de boventoon.Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop