&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


RAM


21-03/31-03 U bent het lievelingetje van de sterren. Gunstig worden de zes weken vanaf half februari. In financieel opzicht zit u goed. U vervult uw verlangens en ambities. Sommigen van u starten een onderneming, anderen verbinden zich en weer anderen zijn in blijde verwachting. Kortom een droomjaar, waar u ook op artistiek gebied een kansje kunt wagen.

31-03/10-04 Behalve Uranus, die u aanmoedigt nieuwe projecten voorrang te geven en aan een collectief deel te nemen, geeft Jupiter u vanaf april tot half mei alle troeven in handen. Aarzel niet om dat gewaagde plan te lanceren. Dit voorjaar krijgt u erkenning en bent u op z'n minst populair. De tweede helft van september en december brengen dynamische hoogtepunten.

10-04/20-04 Tot eind februari wordt u met tegenslag geconfronteerd en in januari staat rivaliteit centraal. Jupiter brengt u in mei/juni in een delicate positie: de verleidelijke buitenkansjes die u krijgt, vallen niet in goede aarde bij uw partner. Eind oktober klaart de lucht op, waarna eind november de spanningen weer terugkeren. Eind december komt alles goed.Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop