&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


MAAGD


23-08/02-09 Als u van na de 28ste bent, wacht u een jaar vol confrontaties en reorganisaties. Succesvol wordt de tijd tussen juli en oktober. Gebruik de steun van Jupiter om de veranderingen die Pluto u brengt geleidelijk te accepteren. Degenen van voor de 28ste krijgen dankzij Saturnus in maart en april een sterke periode: u krijgt erkenning en wellicht een gratificatie.

02-09/12-09 U bouwt op solide basis in een veelbelovend jaar aan de toekomst. In de zomer helpt Saturnus u om de weg uit te stippelen naar uw doel. Maart en de eerste helft van augustus en november worden druk. Verspil in de tweede helft van september uw kostbare energie niet. U wordt aangemoedigd meer in uw woning te investeren en aan uw toekomst te werken.

12-09/23-09 Vóór half februari zijn die problemen met uw partner uit de wereld. Mei wordt liefdevol: een verbintenis, een romantische ontmoeting of een huwelijksaanzoek. Eind augustus en in november bent u in vorm en is uw ondernemingsgeest maximaal, terwijl de eerste helft van oktober juist door stress wordt gekenmerkt. Spaar uw energie!Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop