&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


LEEUW


22-07/02-08 Uw jaar wordt beheerst door een u slecht gezinde Neptunus. Wees pragmatisch en filosofisch, vooral in februari wanneer u met rivaliteit wordt geconfronteerd. Een zonnestraaltje van midden februari tot half maart wanneer Jupiter uw zekerheden versterkt en u aanmoedigt. Degenen van voor de 27ste brengt Saturnus vanaf maart in de problemen. Tot slot maakt Jupiter u het leven tussen juli en oktober zuur.

02-08/12-08 Het eerste kwartaal wordt excellent: fantastische aanbiedingen vallen u ten deel. Vanaf eind mei betrekt de lucht en boekt u minder snel vooruitgang. In juli, augustus, november en half december moet u zich aanpassen en proberen de verstandigste te zijn. U krijgt met veranderingen te maken, die wellicht met uw partner van doen hebben.

12-08/23-08 Een fantastisch jaar, u kunt al vóór februari de vruchten plukken van iets uit de zomer. Jupiter belooft u in mei en juni mooie kansen die u als geen ander weet te benutten. U bent in topvorm. Voor eind dit jaar staan geweldige resultaten in de sterren. Geef voorrang aan activiteiten die betrekking hebben op cultuur of op het buitenland.Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop