&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


BOOGSCHUTTER


22-11/02-12 Als u van voor de 28ste bent, helpt Neptunus u een nieuw bestaan op te bouwen en verbreedt hij uw artistieke interesses. Van half februari tot eind maart grijpt u dankzij Jupiter kansen. Bent u van na de 28ste, dan vergroot Pluto keer op keer uw capaciteiten en zelfvertrouwen. Vooral maart wordt gunstig. In de eerste helft van september wekt hij een explosieve drang bij uw op.

02-12/12-12 Een mooi jaar, waarin u uw positie kunt verbeteren. April en mei worden voor de liefde uw beste maanden: succes en geluk staan centraal en wellicht ontmoet u de ware. Dit is ook een gunstige tijd om iets nieuws op het werk te starten. De tweede helft van september en half december worden even doeltreffend als spannend.

12-12/21-12 In de eerste twee maanden krijgt u nog met gevolgen van iets uit het afgelopen jaar te maken. Enerzijds hoopgevend: u wordt beloond voor uw ijver en inspanning. Anderzijds teleurstellend: het kost u meer geld en energie dan u had verwacht. Mei en juni worden dynamisch en u krijgt waanzinnige kansen. Grijp deze. Eind oktober ziet u al resultaat!Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop