H E T   J A A R   2 0 0 0

EMOTIE IN NIEUWS EN SPORT
 

Lolo Ferrari (30) pleegt zelfmoord

Lolo Ferrari

CANNES - De Française Lolo Ferrari (30) overlijdt aan een overdosis medicijnen en anti-depressiva. Haar zelfmoord markeert een even bizar als tragisch leven.

Ferrari, geboren als Eve Valois, groeide uit tot een kermisattractie. Zij speelde in erotische films en probeerde tevergeefs een zangcarrière op te bouwen, maar werd uiteindelijk beroemd als de vrouw met de grootste boezem ter wereld.

Ferrari ging ruim twintig keer onder het mes van plastisch chirurgen, wat resulteerde in een borstomvang van 130 centimeter. Ook aan haar gezicht liet zij eindeloos sleutelen. "Ik haat de realiteit, ik wil eigenlijk helemaal kunstmatig zijn", zei ze.

Lolo Ferrari was de laatste jaren doodongelukkig en kreeg steeds meer klachten, zowel geestelijk als lichamelijk. Meerdere keren deed zij zelfmoordpogingen. Haar echtgenoot, de 53-jarige Eric Vigne, zou een dubieuze rol in haar carrière hebben gespeeld. Hij zit zelfs enige tijd in de cel omdat hij niet zou hebben ingegrepen nadat zijn vrouw een overdosis had genomen.

FOTO: EPA

Terug naar de index


Bestel online!
 

 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl