&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Het Zwijn

HET ZWIJN

Voor het gevoelsrijke, joviale en vlotte Zwijn wordt het een romantisch jaar. Werk of onderneming werpt vruchten af, maar in het gezin ontstaan conflicten. Er zijn geen gezondheidsproblemen, maar wees voorzichtig met eten en drinken. Jonge Zwijnen van 1983 zijn opstandig en kunnen gemakkelijk het verkeerde pad opgaan.

 

Mannelijke Zwijnen uit 1971 zullen tevreden zijn met hun kleurrijke leven vol romantiek. Research-medewerkers, mensen in de chemie of elektronica breken door bij de creatie van iets nieuws. Verliefde vrouwelijke Zwijnen ervaren tegenslagen en veroorzaken extra problemen, waardoor stress ontstaat. U, mannelijk Zwijn van 1959, neem gerust die uitdaging in uw carrière aan.

Getrouwde vrouwen genieten van een warm gezinsleven, maar krijgen last van overgevoelige zenuwen, hoofdpijn en rugpijn. Na de zomer gaat het langzaam beter. Zwijn uit 1947 kan beter geen grote bedragen investeren. Observeer de tendensen, vraag de mening van goede vrienden. Voor u, Zwijn uit 1935, is het een goed jaar voor reizen, maar richting zuid is taboe.

Terug naar de Chinese horoscoop