&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> De Tijger

DE TIJGER

Voor de Tijger, vol zelfvertrouwen, aantrekkelijk en steeds glimlachend, wisselen voor- en tegenspoed elkaar evenredig af. Tegenspoed is er op het gebied van gevoelens en relatie. Thuis lopen de spanningen hoog op.

 

Zakelijk en financieel gaat het voorspoedig, hoewel er hard gewerkt moet worden. Jonge Tijgers van 1986 staan onder grote druk waardoor zij emotioneel vaak ontploffen. In juni of juli wordt de situatie weer gezond. Geboren in 1974, dan leiden kleine tegenslagen soms tot grote problemen. Beheers u. Voor vrijgezelle Tijgers is het een geschikt huwelijksjaar.

Blijf geconcentreerd werken, 1962-Tijger, dan buigt u tegenslag om in voorspoed. Tijgerinnen moeten extra aandacht schenken aan hun gezondheid. Geboren in 1950, dan is het zakelijk gezien een stabiel jaar. Geef uw geld niet lichtzinnig uit. De heren dienen extra alert te zijn in het verkeer. Tijgers uit 1938 zijn kerngezond. Breng veel tijd door met uw partner en ga eens met uw kinderen op vakantie. Geboren in 1926, doe dan aan lichamelijke én geestelijke gymnastiek.


Terug naar de Chinese horoscoop