&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> De SLANG

DE SLANG

Slang krijgt een jaar van beproevingen en hard werken. Houd het hoofd koel, dan is het resultaat toch boven verwachting. Zo boeken Slangen van 1977 resultaten als ze problemen bij studie of werk krachtig en geconcentreerd aanpakken.

 

Met gevoelsleven en carrière van Slang uit 1965 gaat het meer voor de wind dan vorig jaar, maar geldzaken zijn nog onstabiel. Het geld dat binnenkomt, stroomt er even hard weer uit. Voor ongehuwden zouden de bruidsklokken wel eens kunnen luiden; de relatie van gehuwden is beter dan vorig jaar. Geboren in 1953? Dan is er kans op promotie of salarisverhoging, al moet u wel eerst opboksen tegen een collega van het andere geslacht.

Slangen van 1941 moeten uitkijken voor hun gezondheid; het betreft vooral klachten met de luchtwegen. Sporten buitenshuis en 's ochtends zwemmen helpen. Slang uit 1929 heeft een betere gezondheid dan vorig jaar. In oktober, november kunt u gemakkelijk bedrogen worden of 'n groot verlies lijden in een conflict met autoriteiten. Het tij keert vanaf december.


Terug naar de Chinese horoscoop