&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> De Rat

DE RAT

De veranderlijke Rat met zijn dubbele karakter en scherpe tanden, heeft het dit jaar niet slecht. Handel zal, mits in oostelijke richting, winst opleveren. Maak gebruik van deze gunstige periode om veel geld te verdienen.

 

Anderzijds raakt u gemakkelijk verzeild in buitenechtelijke liefdesaffaires en krijgt u te maken met plotselinge ziektes. Ratten uit 1984 krijgen thuis problemen die leiden tot woedeaanvallen en ongepast gedrag. Mannelijke Ratten uit 1972 gaat het in werk en financiën voor de wind. U ontmoet een buitenlander die u helpt in uw toekomstige werk én, in september, de prinses van uw dromen. Vrouwelijke Ratten worden ongedurig en raken gemakkelijk besmet met een ziekte.

Geboren in 1960? Dan gaat het financieel goed. Wat betreft uw gezondheid: houd uw ademhalingsorganen in de gaten. Uw gezondheid is onstabiel dit jaar, 1948-Rat. Blijf in uw onderneming defensief. Probeer hartkwalen te voorkomen. In mei en juni is er kans op verlies en diefstal met een financieel debacle als gevolg. Doe dagelijks oefeningen, Rat uit 1936 en 1925, voor een gezonde toekomst.


Terug naar de Chinese horoscoop