&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Het Paard

HET PAARD

Het impulsieve en emotionele Paard, dat altijd voor het voetlicht wil treden, heeft een zeer gunstig jaar voor de boeg. Grijp de vele kansen die geboden worden. Financiële winst is mogelijk. Voor Paarden uit 1978 is het een goed jaar voor een studiedoorbraak.

 

Maar laat u niet door uw emoties meeslepen, want dan beïnvloeden liefdesperikelen de schoolresultaten. Ongetrouwde Paarden uit 1966 krijgen een romantisch jaar. Gehuwde mannen moeten meer aandacht hebben voor vrouw en gezin. Denk eraan: drank en seks buitenshuis zijn nadelig voor uw carrière. Geboren in 1954? Dan gaat het goed met uw carrière en hebben investeringen grote kansen.

Maar handel niet te impulsief om ongelukken te voorkomen. Paard van 1942 start geen nieuwe zaak of project op, want u krijgt te maken met lichamelijke klachten, die ontstaan door oververmoeidheid. Geef dus veel aandacht aan uw gezondheid. Voor u, Paard uit 1930, is reizen dit jaar taboe. Vermoeidheid onderweg kan nadelig werken voor oude lichamelijke klachten.


Terug naar de Chinese horoscoop