&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Het Konijn

HET KONIJN

Het goedhartige, tedere, pientere en rappe Konijn krijgt een op- en neergaand jaar. In de eerste helft moet u erg hard werken en zijn er conflicten met collega's. U hebt last van slapeloosheid, indigestie en andere kleine ongemakken.

 

Het is geen gunstige tijd voor verandering van werk. De financiën zijn stabiel. Konijntjes uit 1987 kunnen gemakkelijk zichzelf verwonden aan handen of voeten. Maak meer contacten met medescholieren. Geboren in 1975? Dan bezorgen werk en vrienden van het andere geslacht u in maart en april veel kopzorgen. Tegen het eind van het jaar worden trouwplannen gesmeed.

Gehuwde mannelijke Konijnen van 1963 gaat het voor de wind. In grote lijnen is het een vredig jaar, maar vermijd conflicten, drank en buitenechtelijke avontuurtjes. Voor gezinsuitbreiding is het een goed jaar. De gezondheid van vrouwelijke Konijnen van het jaar 1951 is veel beter dan vorig jaar. De heren moeten voorzichtig zijn, want hun zaak of carrière vertoont een neergaande lijn. Konijnen uit 1939 moeten oppassen voor hartklachten. Doe aan sport.


Terug naar de Chinese horoscoop