&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> De Haan

DE HAAN

De hartelijke, open, eerlijke en intelligente Haan, moet dit jaar meer z'n best doen. Handel problemen op 't werk koelbloedig af. De financiën gaan veel beter dan vorig jaar. Tegen de herfst ontwikkelen gezamenlijke investeringen in een nieuwe zaak zich zeer goed.

 

Alleen jammer dat er zoveel onenigheid is. Kleine Haantjes uit 1993 moeten goed luisteren naar hun ouders en leraren. Hanen uit 1981 moeten voorzichtig zijn met het maken van vrienden; laat je niet verleiden door voordeeltjes. Met uw werk, mannelijke Haan uit 1969, gaat het gestaag omhoog. Het is een goede tijd om te investeren in nieuwe ondernemingen. Vrouwelijke Hanen hebben een warm gezinsleven. De carrière van mannetjes-Hanen uit 1957 gaat omhoog; het geld stroomt binnen.

Maar in oktober/november ontstaan er personeelsproblemen. Let op uw woorden, wees objectief en los de onenigheid geleidelijk op. Vrouwen krijgen te maken met onderwijszorgen voor de kinderen. Hanen uit 1945 moeten vooral letten op maag en darmen. Hanen uit 1933 krijgen klachten met de ademhalingsorganen. Stop met roken.


Terug naar de Chinese horoscoop