&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> De Draak

DE DRAAK

Voor Draak wordt dit een veel beter jaar dan het vorige, al zijn er nog wel wat belemmeringen. Zo gaat het met Draakjes uit 1988 moeizamer op school, maar ze maken wel wat vorderingen. Draken uit 1976 krijgen uitdagingen op werk of studie.

Ze moeten daardoor nog meer hun best doen, maar dat wordt in de zomer beloond. Ook gloort er romantiek en voor vrouwen zit er een zwangerschap in. Geboren in 1964, dan gaat uw rijkdom op en neer, maar het uiteindelijke resultaat is erg goed. Geestelijk bent u echter niet in vorm. Draak uit 1952 krijgt een uitstekend jaar. Uw financiën zijn behoorlijk goed, uw carrière staat voor een doorbraak en stap voor stap komt u hogerop.

Draken uit 1940 denken eraan met pensioen te gaan. Dat kan, want de financiën zijn stabiel. Maar wees zuinig op uw gezondheid, want er dreigen problemen met uw nieren. Draken uit 1928 hebben een stabiele gezondheid, maar beweeg wel wat meer. Aan Draken uit 1916 het advies terug te blikken op blijde herinneringen. Dat is bevorderlijk voor een langer leven en een fijne oude dag.

Terug naar de Chinese horoscoop