&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> De Buffel

DE BUFFEL

Buffel heeft zijn zelfverzekerdheid en nuchterheid hard nodig, want dit is een jaar van veel werk en weinig inkomsten. Houd op 't werk de touwtjes strak in handen en let op uw woorden, dat vermindert de kans op ruzie. De emoties bij vrijgezelle Buffels vertonen ups en downs.

 

Stabiliseer uw gevoelens, daardoor wordt rampspoed omgevormd in voorspoed. Jonge Buffels van 1985 moeten met goede vrienden omgaan en respect hebben voor ouders en leraren. Met de carrière en financiën van vrouwelijke Buffels van 1973 gaat het goed. Hun liefdesleven is kleurrijk. De mannen jaar zouden, vooral in juni en juli, hun grote liefde kunnen ontmoeten.

Buffels van 1961 bevinden zich zakelijk in een dip. Heb geduld en matig uw uitgaven. Oververmoeid geraakt zijn uw krachten, 1949-Buffel, achteruit gegaan. Ook contacten met andere mensen verlopen problematisch. Beheers u en maak voorlopig pas op de plaats, na oktober gaat het beter. Voor Buffels uit 1937 is het zakelijk gezien tijd om te oogsten. Bied ruzies rustig het hoofd, in november verdwijnen de conflicten.


Terug naar de Chinese horoscoop