[advertentie]

De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
www.wijnbergonline.nl
LIEFDESVERKLARING VAN ISABELLA WERKHOVEN

Isabella Werkhoven maakte dit werk in 2000. www.artolive.com

Uw gevoelens bij dit kunstwerk

Aangezien ik vrij kunstzinnig ben aangelegd kan ik mij bij dit werk niet geheel aan de indruk onttrekken dat het lijkt op een uitgave een babe-kalender. Dit covermodel staat garant voor de maand juli, hartje zomer en mooi weer.

Michiel van Rijswijk

Mooi, rustig en weids komt in me op, alleen die schelp, vind ik toch een beetje teveel van het goede, maakt het geheel een beetje te zoet, jammer, maar het blauw is prachtig!

Tiny, Nijmegen

Ik voel warmte, maar toch ook eenzaamheid. Ik voel dat je blij moet zijn met de mensen om je heen, en deze moet koesteren.

L.G. Zuid-Holland

Liefde komt niet aanwaaien over de zee, op een schelpje, liefde moeten mensen maken met elkaar, om vrede te stichten op deze bol, dan pas heeft ieder met elkaar "lol".

Bart K. Hellevoetsluis

"Geluk, hoop en liefde." Ik zie hier een opkomende onrustige zee, waar een onbeschermde mooie parel afwachtend een voet aan vaste land probeert te zetten. This is life.

Ab Toet, Den Haag

De 'vrijheid' die we eindeloos kunnen beleven, komt met de liefde.. En, die liefde maakt ons zo waardevol als een parel...

Beste Köroglu, Boxtel

Als je niet met me meegaat, ga ik alleen.

B. Kornman, Purmerend

Ik voel me er een beetje op men ongemak bij en heb 't gevoel erbij alle momenten te verdrinken. De zee is me iets te wilt naar men zin, nee niet voor mij het roept iets engs op in me.

Peter, Gent

Ik zie het als een combinatie. De zee staat voor woelig maar tegelijk straalt het werk ook een zekere rust uit. Ze wacht alleen nog op haar geliefde.

Ingrid Kouwen, Zwolle

Aangespoeld!

Anita, Den Haag

Tja, het is een mooi plaatje, maar ik zie er geen liefdesverklaring in. Dat geeft me een naar gevoel!

Iris, Zuidwolde

Erg mooi, met veel passie, droombeeld en zalige warme liefdevolle gevoelens.

Rien Frederiks, Wierden

Dat blauw zou zonder jou niet naakt mooi open golven over mij.

D. te Brake

Het roept een gevoel van oneindige vrijheid om te gaan en staan waar ik wil in me op.

Tanja, De Hoef

Ik vind het een ontzettend mooi kunstwerk. Het roept weemoed op en tegelijkertijd verlangen. Het doet denken aan oneindige verten, het laat mij dromen over wat er verder is, daar... achter die zee. Het doet mij denken aam vrijheid en daardoor aan gebondenheid. Mijn blik keert steeds terug naar die vrouw die door de zee waad. Ik zou willen dat ik daar zelf door die blauwe zee loop. Ergens ver weg...

Mirjam van Nimwegen, Vogelenzang

Dit is het type kunstwerk dat ik graag aan mijn muur zou hebben hangen. Prachtige kleuren, rustgevend, fascinerend. Een werk dat voor mij de oneindigheid uitbeeldt. Prachtig.

J. Keasberry, Amsterdam

Geweldig mooi sereen!!!

Mechtild, Alkmaar

Dit beeld geeft het idee dat het hier gaat om een - mooie - vrouw met een enorme diepgang in zich.

Pieter, Barendrecht

Is dit de nieuwste rage op het gebied van watersport??? Ben wel nieuwsgierig naar wat die 'zeemeermin' in haar rechterhand vasthoudt En dan die titel, 'Liefdesverklaring': Tja.. dat geldt voor mij wat dit kunstwerk betreft alleen voor de zee.

Lineke van Hoorn, Rijswijk

© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf en Jeffrey Wijnberg
Alle rechten voorbehouden

 

 UW REACTIES!

De objecten in Beeld en Zinnebeeld lokken over het algemeen veel gevoelens op. Uw reacties op vorige afleveringen vindt u in het archief.