[advertentie]

De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
www.wijnbergonline.nl

Jeffrey Wijnberg:
Girlpower niet te stoppen


Je zou denken dat de aankomende scheiding van Big-Brotherheldin Betty en haar man Marc het gevolg is van het feit dat geen man zijn eigen vrouw als lustobject wil hebben.

Welke man kan immers de gedachte aan dat anderen hun lusten botvieren op de blootfoto's van zijn eigen vrouw? Maar in wezen gaat het erom dat geen enkele man het kan verdragen dat de vrouw meer aandacht krijgt dan hijzelf. De gedachte dat zíj in een onafhankelijke positie komt en zelf (meer) geld gaat verdienen, is onaanvaardbaar.

Een onvermijdelijk gevolg is dat de man zich overbodig of zelfs geestelijk impotent gaat voelen. Geen enkele man kan het verteren om bij zijn eigen vrouw in de schaduw te staan.

Maar de 'girlpower' is niet meer te stoppen. Het wordt interessant om te zien wat er gebeurt met Bill Clinton. Want nu Hillary alle aandacht krijgt en hij in de schaduw komt te staan, weliswaar als ex-president, behoort ook hier een scheiding tot de mogelijkheden.

Uit de krant van 22 januari 2001

Belgen lopen uit voor Big-Brotherheldin

BRUSSEL - In Vlaanderen vliegt de nieuwe Playboy met de beeltenis van Big Brother-vedette Betty de winkels uit. Vooral in haar woonplaats Ingelmunster is het blad niet aan te slepen, zo bleek dit weekend. Zaterdagochtend om zeven uur stonden er al tientallen bewonderaars van Betty voor de deur van de krantenwinkel te wachten op hun exemplaar.

De uitbater van de winkel was met de dood bedreigd als hij het blad zou verkopen, maar dit weekend bleef alles rustig. Ook Betty en haar gezin waren bedreigd.

Betty, een slagersvrouw uit Ingelmunster, heeft de Vlaamse Big Brother weliswaar niet gewonnen maar ze is er wel razend populair mee geworden. Vooral het feit, dat zij in het televisiehuis de halve dag bijna bloot rondliep, viel erg bij de kijkers in de smaak.

De blondine scoort inmiddels hoog in de hitparade met haar eerste plaatje en prijkt nu dus in de Playboy. Verder is ze een veelgevraagde gast op openingen, waar ze een stevig uurtarief voor kan vragen.

Haar nieuw verworven roem heeft echter ook schaduwkanten. Dit weekend werd bekend dat Betty en haar man Marc gaan scheiden.

 















© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf en Jeffrey Wijnberg
Alle rechten voorbehouden




UW MENING

Psycholoog Jeffrey Wijnberg kan het niet laten. Bij opmerkelijke berichten uit de krant geeft hij zijn persoonlijke opinie. Die van u is ook belangrijk.


NIEUWS-ARCHIEF

Nieuws is snel oud. Maar het commentaar van psycholoog Wijnberg blijft actueel. Daarom is hier een archief voor aangelegd.