De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 9 oktober 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Het De Telegraaf Transferspel
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Big Brother-Arthur
verliefd op nieuwe
bewoonster Ursula

   
 

AMSTERDAM - Aanstaande donderdag komen er wederom twee nieuwe bewoonsters in het Big Brother-huis: Joyce (verkoopster, 22) en Ursula, een 27-jarige reisadviseuse. Vooral Arthur, een 34-jarige marinier uit Amsterdam, die sinds afgelopen donderdag in het met prikkeldraad omgeven huis zit, zal een gat in de lucht springen. Want deze vrijbuiter, die dol is op eigengemaakte appelmoes, is smoor op de roodharige Ursula met haar staalblauwe ogen.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (341x512, 17kb)
.
Vanaf 28 augustus bevonden alle deelnemers zich in een huis in Portugal. Vorige week vertrok Arthur met pijn in zijn hart uit de Portugese zon om zich bij de dames en heren in het Almeerder huis te voegen. Ursula bleef achter, maar zal nu ook komende donderdag het huis ingaan.

Feest voor Arthur, die niet onder stoelen of banken steekt dat hij stapelgek is op Ursula. "Het klikte onmiddellijk en ik denk dat er heel wat meer in zit dan alleen goede vriendschap. Ik ben helemaal in de gloria van Ursula. Wat een prachtige, intelligente vrouw. Ik hoor de huwelijksklokken al luiden! Ik zou met haar oud en grijs willen worden. Ik kan niet wachten tot donderdagavond hier de deur openzwaait en zij binnenkomt!"

Dat kan Arthur allemaal wel willen en dat gunnen we hem natuurlijk van harte. Maar de kans is aanwezig dat deze zoon van een Amsterdamse sigarenboer niet verder komt dan een korte knuffel op de zongebruinde wang van Ursula, om zich vervolgens met zijn zilverkleurige BB-koffertje bij presentator Martijn Krabbé te melden. Immers, er komen weliswaar twee dames het BB-huis binnen, maar er gaat ook één van de heren uit. En het is bijna regel dat degenen die er het laatst bij zijn gekomen er het eerst weer uit gaan. Dat gebeurde bij deze versie al met Carmen en Sandra. Bovendien heeft Arthur zich nog nauwelijks gemanifesteerd. Als een schaduw op de muur beweegt hij zich door het Big Brother-huis, in tegenstelling tot mannen als Stefan (32), die nog steeds denkt dat hij een enorme 'popi-jopie' is, Laurens (29), de Fries met een spraakprobleem - de vent is nauwelijks te verstaan - het verwende Marokkaanse ventje Mustapha (21), die desondanks met de dag populairder wordt, of de Amsterdamse levensgenieter Dennis (29). Stuk voor stuk zijn deze heren heel wat levendiger dan Arthur, die zich tot nu toe manifesteert als een muurbloempje.

Weinig interessant voor de kijkers van deze real life soap. Arthurs lot ligt verder in de handen van de kijkers. Zij bepalen namelijk door telefonisch een stem uit te brengen welke heren het populairst zijn. Degene met de minste stemmen zal moeten vertrekken. En het ziet er naar uit dat het ditmaal Arthur gaat worden.

Maar het kijkersgedrag is onvoorspelbaar. Want Stefan, die denkt iedere vrouw te kunnen versieren, maar keer op keer het lid op de neus krijgt, ontsnapte bij de laatste mannenronde nipt aan uitwijzing, omdat de 23-jarige goedgevulde lekkerbek Bo net ietsje minder popi bij de kijkers was. En Stefan is er niet echt op vooruitgegaan. Hij is zo'n beetje de sukkel en de zeurpiet van het groepje mannen geworden. En kijkers houden niet echt van sukkels en al helemaal niet van zeurpieten. Dus er bestaat toch nog een kans dat Arthur ondanks zijn zwijgzaamheid mag blijven. Hij zal zijn geluk niet op kunnen als Ursula stralend het huis zal binnentreden. Maar of Ursula net zulke gevoelens voor Arthur koestert, valt te bezien. Mocht Ursula uitgroeien tot een ware Big Brother-vamp, dan is de kans groot dat deze reislustige schoonheid tot ver in december in het huis zal verblijven.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 9 oktober 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.