De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 14 september 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Het De Telegraaf Transferspel
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Alwien kiest
toch voor Chris!

   
 

AMSTERDAM - Ze werden al een keer gespot op de Rotterdamse parade en in het 'wereldje' gonst het al weken dat Chris Zegers en Alwien Tulner, minnaars in de nieuwe ziekenhuisserie 'Hartslag', ook buiten de set als een blok voor elkaar gevallen zouden zijn. Tot voor kort ontkende het tweetal in alle toonaarden dat er sprake zou zijn van een relatie. Vandaag vertelt Alwien openhartig aan Privé dat ze inderdaad voor Chris Zegers haar tien jaar lange relatie met de Franse tv-journalist Vincent heeft opgegeven.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (512x341, 17kb)
Alwien Tulner en Chris Zegers tussen al hun bezigheden door even heel privé met z'n tweetjes in het Amsterdamse Vondelpark, straalverliefd en dolgelukkig. FOTOCREDIT> (Foto: © Kippa)
"Is verliefd zijn niet het mooiste dat er is?", jubelt Alwien in het Amsterdamse Vondelpark. De 32-jarige actrice, die doorbrak in 'Rozengeur en Wodka Lime', straalt. Samen op de fiets met haar nieuwe vriendje halen ze halsbrekende toeren uit, maar het gaat gelukkig net goed. Chris (31) zet zijn vriendin af om snel terug te gaan naar de set van 'Vlinders', de nieuwste productie van Nijenhuis en de Levita, waarin Chris een stoere metselaar speelt. Alwien lacht: "Ja, dit soort gekke dingen doe je, hè, als je verliefd bent." En dat zijn ze!

De sympathieke actrice verloor haar hart aan Chris Zegers tijdens de opnames van de gloednieuwe ziekenhuisserie 'Hartslag', die vanaf november bij de NCRV te zien zal zijn. Chris speelt in 'Hartslag' dokter Daan, een onstuimige jonge arts die wordt betoverd door de charmes van internist Julie, gespeeld door Alwien. Dat de twee het ook in het 'gewone' leven uitzonderlijk goed met elkaar kunnen vinden, is extra leuk.

Toch was er tussen Chris en Alwien zeker geen sprake van liefde op het eerste gezicht. Alwien: "Ik kende Chris helemaal niet. Ja, ik had wel eens van hem gehoord, maar had hem nog nooit op televisie gezien of zo. Natuurlijk bekeek ik hem tijdens de kennismaking zoals alle mannen en vrouwen, ongeacht of ze nou een relatie hebben of niet, naar elkaar kijken. Gewoon zo van 'zou dat wat voor mij zijn of niet?' Op het eerste gezicht was ik er eigenlijk van overtuigd dat Chris niet mijn type was. Ik vond wel dat hij er leuk uitzag hoor, maar tegelijkertijd dacht ik dat hij zo'n jongen was die aan iedere broekspijp trossen vrouwen heeft hangen en met Jan en alleman tegelijk omgaat."

Eerste indruk

"Afijn, we gingen met elkaar samenwerken en al snel bleek dat ik mijn mening over Chris moest bijstellen. Mijn eerste indruk klopte totaal niet met de werkelijkheid. We hadden het verschrikkelijk gezellig en ik ontdekte dat Chris een heel zuiver iemand is. Een ongelooflijk integer mens, rustig en lief. Hij luistert ook écht naar je als je hem iets vertelt en dat komt toch niet zo heel vaak meer voor. En aan de andere kant is Chris natuurlijk zo gek als een deur. Je kunt vreselijk met hem lachen."

Langzaam maar zeker raakte Alwien steeds meer onder de indruk van de goedlachse Amsterdammer. Maar ja, ze zat tegelijkertijd dik in een relatie die al meer dan tien jaar duurde. Ze had zeven jaar met haar Fransman samengewoond in Parijs en haar tot dan toe grote liefde wachtte op haar in Parijs om na afloop van de opnames van 'Hartslag' samen op vakantie te gaan. "Het is waar dat Chris iets in mij had geraakt.

Maar goed, de productie zat erop, ieder ging zijn eigen weg en ik vertrok naar mijn vriend in Frankrijk. Daar kwam ik erachter dat ik zoveel voor Chris voelde, dat ik het beter vond om mijn relatie met Vincent te beëindigen.

Dat is overigens makkelijker gezegd dan gedaan. Rationeel kun je dat misschien makkelijk beredeneren, maar emotioneel was het een zware beslissing. Ik heb tien jaar van mijn leven met Vincent gedeeld. En dan ook nog eens die belangrijke jaren tussen je twintigste en dertigste. Ik heb er, ondanks het feit dat het de goede beslissing was, veel verdriet van en het zal echt wel een poosje duren voor dat over is."

Hoe dubbel de gevoelens van de actrice op dit moment ook mogen zijn, met Chris is haar leven in ieder geval één groot feest. "Het is pril, maar we hebben het hartstikke leuk samen." Ze kijkt op haar horloge. "Ach, we zien het allemaal wel", zegt ze gehaast, terwijl ze wegstormt om nog net op tijd te kunnen zijn voor haar lunchafspraak met Chris.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


za 14 september 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.