De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 27 augustus 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Kies uw favoriete winkel 
Elite Modellook 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Barcelona wil
Hasselbaink

   
 

AMSTERDAM - FC Barcelona aast op Jerrel Hasselbaink. Na informele contacten in de laatste twee weken deed Barcelona gisteren een serieus bod om de 30-jarige spits aan te trekken. Van Gaal zoekt naarstig naar een scorende spits naast (of in plaats van) Patrick Kluivert, ook al omdat reservespits Dani te wispelturig en blessuregevoelig is. Aanvankelijk had Barça de Braziliaan Jardel op het oog, maar de toch alleszins schappelijke vraagprijs van Sporting Portugal (6 miljoen euro) was voor het armlastige Barcelona nog te hoog. Het minder stabiele karakter van de Europese topscorer deed Barcelona bovendien aarzelen.

Met Hasselbaink liggen de zaken anders. Chelsea is Barcelona nog een bedrag van ruim 10 miljoen euro schuldig voor de transfer van vorig jaar van Petit en Zenden. Om de vraagprijs van Hasselbaink, vorig seizoen goed voor 23 goals, aantrekkelijker te maken, wil Barcelona Michael Reiziger als 'ruilobject' inbrengen. Reiziger heeft weinig kansen op een basisplaats omdat het nieuwe Catalaanse fenomeen Puyol hem uit de basis houdt. Opmerkelijk genoeg reisde Reiziger gisteren niet mee naar Polen voor de return tegen Legia Warschau hoewel hij speelfit was. Als hij in Polen zou invallen kan hij international tot december niet meer voor een andere club uitkomen. Reiziger meed gisteren nadrukkelijk de Catalaanse pers hoewel hij uitverkoren was voor de persconferentie.

Belangrijkste obstakel voor de komst van Hasselbaink naar Barcelona vormt evenwel Chelsea-trainer Claudio Ranieri. De Italiaanse coach wil zijn topscorer onder geen beding kwijtraken.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 27 augustus 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.