De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 13 augustus 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 
BUITENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Stephanie
ontbreekt
op Rozenbal

   
 

AMSTERDAM - Ze houden het spannend, de prinsenkinderen van Monaco. Afgelopen week was het weer tijd voor het Rozenbal, het jaarlijks terugkerende society-evenement in Monaco ten bate van het Rode Kruis. Ditmaal ontbrak prinses Stephanie, die op dit moment een liefdesaffaire zou hebben met Richard Lucas, de getrouwde butler van haar vader. Onnodig te zeggen dat de familie hier, net als met bijna alle eerdere affaires van Stephanie, niet zo gelukkig mee is.

Van alle perikelen was verder op het bal echter niets te merken. Prinses Caroline zag er stralend uit in een zeer vrouwelijke, parelgrijze Chanel-creatie. Haar echtgenoot, prins Ernst van Hannover, gedroeg zich opvallend rustig en vriendelijk. De licht ontvlambare Duitse aristocraat werkt, na een aantal incidenten die wereldwijd de pers haalden, blijkbaar aan een beter imago. De als eeuwige vrijgezel bekendstaande kroonprins Albert kwam ook dit jaar zonder partner, maar vermaakte zich prima met al het aanwezige vrouwelijk schoon.

Tot teleurstelling van velen was de oudste dochter van Caroline, de 16-jarige Charlotte, niet op het bal aanwezig. Van deze jonge, mooie prinses, die steeds meer op haar beroemde grootmoeder Gracia gaat lijken, werd gehoopt dat ze op dit bal haar debuut zou maken.

Op het prestigieuze Rozenbal is altijd een groot aantal celebrities en jetsetters aanwezig, en ook dit jaar lieten zij zich graag bewonderen. Zo was Ivana Trump gekomen met haar dochter Ivanka en werd Roger Moore uiteraard vergezeld door zijn vrouw Christina Holstrup. De presentatie van de tombola was in handen van topmodel Adriana Karembeu, terwijl Rod Stewart een spetterend live-optreden verzorgde. Het feest werd traditioneel afgesloten met een adembenemend vuurwerk over de baai van Monte Carlo.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 13 augustus 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.