De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 7 augustus 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Ook Ben Affleck valt voor
billen van Jennifer Lopez

door Wilma Nanninga

   
 

AMSTERDAM - Het is geen geheim meer, dus mag de hele wereld het weten: Jennifer Lopez (32) en Ben Affleck (29) zijn verliefd, en wel op elkaar. Ontkennen zou ook niet meer kunnen want de eerste kusfoto's circuleren al. Openlijk hand in hand en heftig zoenend wordt het prille stel her en der gesignaleerd. Jennifer kreeg voor haar 32ste verjaardag zelfs al een diamanten armband van Ben cadeau. De relatie werd maandenlang ontkend: de twee wilden elkaar eerst nog wat beter leren kennen en bovendien was Jennifer, tot eind juli, officieel nog getrouwd.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (284x426, 21kb)
Ook Ben Affleck kan zijn ogen niet meer afhouden van de ronde billen van Jennifer Lopez. (Foto: AP)
De twee acteurs ontmoetten elkaar voor het eerst in november 2001 op de set, een plek waar veel acteurs hun relatie zien opbloeien, dan wel zien eindigen. Die ontmoeting had echter bijna niet plaatsgevonden. Affleck zou in de film 'Gigli' namelijk eerst Oscarwinnares Halle Berry als tegenspeelster krijgen. Toen Berry in tijdnood kwam door de opnamen van 'X-Men II' werd eind oktober Lopez gevraagd. Zij had net gehoord dat door de aanslagen van 11 september de opnamen van haar volgende film werden verschoven. Dus besloot ze, een maand na haar huwelijksdag met Cris Judd, deze film er even tussendoor te doen. En zo kon het gebeuren dat Ben en J. Lo in een film gingen spelen waarin de hoofdrolspelers Larry Gigli (Ben) en Ricki (Jen) verliefd op elkaar worden.

Ronde billen

Ben Affleck is niet de eerste die voor de ronde billen van Jennifer Lopez is gevallen. Om bij haar eerste echtgenoot te beginnen: Ojani Noa vroeg de zangeres/actrice in 1996 op de afterparty van de film 'Selena' geheel onverwacht ten huwelijk. Ze zei 'ja' en hoewel het stel nog geen jaar getrouwd is geweest, is het nog steeds goed bevriend. Noa runt zelfs Madre, Jennifers Cubaanse restaurant in Los Angeles. In 1999 is het Sean Combs (Puffy of Puff Daddy danwel P-Diddy, net hoe zijn pet staat) die voor haar valt. De relatie die volgt lijkt voor J. Lo een beetje te heftig: begin 2001 zoekt ze beschutting bij de rustige Cris Judd, een danser die ze ontmoet tijdens de opnamen van haar clip, behorende bij haar single 'Love don't cost a Thing'.

Ze trouwen al in september, maar na amper acht maanden lijkt ze op Cris, eens 'het baken in haar stormachtige leventje', te zijn uitgekeken. Boze tongen beweren dat er tussen hen van liefde nooit sprake is geweest. Erger nog, Jennifer en Cris zouden elkaar hebben gebruikt: Jennifer de sympathieke Cris om na haar relatie met de niet geheel strafbladvrije S.C. haar imago op te vijzelen en Cris de rijke Jennifer om het één en ander te kunnen afbetalen. Het mag dan misschien wat vergezocht zijn, het zou wel een verklaring kunnen zijn voor de voor buitenstaanders vrij soepel verlopen scheiding. Al heb je na een afscheidscadeautje van 15 miljoen euro van je ex-vrouw natuurlijk ook niet veel reden meer om stennis te trappen.

Even leek het erop dat S.C. en Jennifer weer een relatie zouden krijgen, want Combs lijkt zijn nieuwe single 'I need a Girl' ("I love you Girl, and you are the one I will always miss") met haar in zijn hoofd geschreven te hebben. Maar voorlopig is de drie jaar jongere Affleck de gelukkige.

Voorlopig, want voorzichtigheid lijkt geboden: een film over de op 46-jarige leeftijd overleden Hector Lavoe ligt op de loer. Gecast voor het levensverhaal van de salsalegende zijn de knappe Marc Anthony als Lavoe en Jennifer als zijn liefhebbende echtgenote. Anthony en Jennifer zijn oude bekenden van elkaar. Anthony is te zien in de clip 'If you had my Love' en heeft al eens een affaire met J. Lo gehad. Een week na de besprekingen over de op handen zijnde film verliet hij ook nog eens zijn vrouw en zoontje... Maar eerst staat Jennifer deze zomer opnieuw met haar geliefde op de set. In 'Jersey Girl' spelen de tortelduifjes de ouders van een dochter die voor het eerst naar de basisschool gaat.

Advertentie

Overigens had Ben Affleck voor De Ontmoeting wel wat vooroordelen over het meisje uit de Bronx. Toen deze na een nadere kennismaking niet leken te kloppen, plaatste hij, deels uit schuldgevoel, in een veelgelezen blad een joekel van een advertentie waarin hij zijn tegenspeelster helemaal de hemel in prijst: "Ik heb er echt van genoten om met Jennifer samen te werken. We zijn goed bevriend geraakt. Ik ben erg van haar onder de indruk geraakt. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat mijn ideeën over haar niet bleken te kloppen. Het was stom van me dat ik gewoon maar aannam wat mensen over haar beweren. Ik had beter moeten weten. Daarom heb ik dit bericht geplaatst waarin staat hoe ik zelf over haar denk."

Overigens is niet iedereen het eens met de huidige keuze van Ben. Zo schijnt actrice Gwyneth Paltrow (29) Bens nieuwe liefde helemaal niks te vinden. Het zit haar natuurlijk ook niet mee. Moest ze eerst met lede ogen aanzien hoe haar ex-verloofde Brad Pitt trouwde met Friends-actrice Jennifer Aniston, wordt ze opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. Gwynnie en Ben ontmoetten elkaar in 1998, op de set van 'Shakespeare in Love' en hadden twee keer een relatie met elkaar. Ze kent Ben dus door en door en is ervan overtuigd dat J. Lo niet goed genoeg voor hem is. De Oscarwinnares is dan ook vast van plan haar Ben voor een eventuele misstap te behoeden.

Maar voorlopig hebben Ben en Jen slechts oog voor elkaar en lijkt er niemand tussen hen in te kunnen komen. Het is dan ook te hopen dat ze in mei 2003 samen naar de première van hun film 'Gigli' komen. En als het even meezit ook naar die van 'Jersey Girl'. Hand in hand en nog even verliefd als nu...




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 7 augustus 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.