De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 31 juli 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Gold Cup biedt
open strijd

   
 

DUINDIGT - Het aftellen naar de Derby op 11 augustus is begonnen. Het programma van aanstaand weekend daarentegen oogt op beide fronten, zowel Wolvega als Duindigt, tamelijk tam. Marketing-technisch zeker niet optimaal, terwijl afgelopen weekend het Duindigt-menu met topnummers overladen was. De inschrijvingen van Wolvega waren gistermiddag nog niet definitief, daar wordt vanochtend de laatste hand aan gelegd. Het koersmenu bestaat op beide koerscentra uit slechts acht onderdelen.

Vanmiddag heeft Duindigt wel een redelijk programma, zoals gebruikelijk met vrij entree. Entrainement van Dooyeweerd scoort weer ouderwets, met afgelopen zondag een drietal winnaars. In de Good Luckprijs kan de 4-jarige ruin Pay Day Joe voor het Zwaanshoekse bedrijf vanmiddag de opgaande lijn voortzetten. Collega en concurrent, op een steenworp afstand in de Haarlemmermeer, Rob de Vlieger, kan een uurtje later wellicht de ereronde met Nathan Ricardo maken.

In Duitsland wordt zondag de Draversderby afgewerkt met in een favorietenrol Pablo As. De hengst is er helemaal klaar voor en kan de grootste greep doen in de prijzenpot van in totaal zo'n 400.000 euro!

De amateurs en amatrices sturen op Wolvega de eredivisie. Dat houdt in dat er wellicht sprake van een mooi duel kan zijn tussen Koko Dijkhoeve met Adriaan van Rijn en Sir Volo met Charlotte Martens. Er starten maar zes combinaties in deze Tor di Valle-prijs. De Gold Cup op Duindigt, een ren, zou wel eens naar Just as you are kunnen gaan. Jockey in vorm Martin O'Callaghan won ook de twee vorige opdrachten met de merrie, maar er staan goede galoppeurs in deze handicap klaar om het 'Just' moeilijk te maken.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 31 juli 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.