De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 30 juli 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Tournieuws 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Man doodgeschoten na balspel

door Cees Jansen

   
 

door Cees Jansen VLIJMEN - De 37-jarige Arjan van Son uit Vlijmen, is zondagavond voor de woning van zijn ex-vrouw aan de Frans Halsstraat in Vlijmen doodgeschoten. De twee buurmannen K., van 34 en 40 jaar, meldden zich korte tijd later in verband met de schietpartij bij het politiebureau. Zij zijn aangehouden en in verzekering gesteld.

Arjan van Son was op bezoek bij zijn ex-vrouw om zijn twee kinderen, een jongen en meisje, na het weekeinde terug te brengen. De kinderen gingen vervolgens met een bal buiten spelen. De twee buurmannen zouden zich hieraan hebben geërgerd. Hierdoor ontstond tussen de twee verdachten en het slachtoffer op straat onenigheid. Het kwam tot een handgemeen, waarbij door toedoen van de twee Vlijmenaren de ruiten van de woning van de ex-vrouw van het slachtoffer sneuvelden.

De zaak escaleerde waarop één van de twee Vlijmenaren het slachtoffer zou hebben neergeschoten. Laatstgenoemde overleed vrijwel onmiddellijk aan zijn verwondingen.

"Ik ben er kapot van. Tijdens het incident was ik niet thuis. Ik weet echt niet wat er nu met onze jongens gaat gebeuren," aldus de moeder van de twee verdachten in tranen.

Ook de buurtbewoners zijn enorm geschokt door het voorval. ,,De broers die nog bij hun moeder wonen, stonden in de straat als gewone mannen bekend. Ze zijn natuurlijk wel eens over de schreef gegaan. Maar het is nu niet zo dat het echte vechtersbazen waren", aldus een van de buren.

Het openbaar ministerie in Den Bosch wil tijdens het onderzoek geen mededelingen doen over de precieze toedracht van de schietpartij in de Frans Halsstraat.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 30 juli 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.