De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 19 juli 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Tournieuws 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Nieuw verlies Feyenoord

Van onze sportcorrespondent

   
 

INNSBRUCK - Feyenoord heeft ook zijn tweede en laatste wedstrijd in de strijd om de Alpen Cup verloren. Kaiserslautern was met 1-0 te sterk.

Stefan Malz besliste het tamme duel al in de vijftiende minuut. Feyenoord kwam nauwelijks in het stuk voor en zag linksback Tomasz Rzasa met een kuitblessure uitvallen. Ferne Snoyl maakte daarop zijn internationale debuut. Ook de 17-jarige linkspoot haalde het eind van de wedstrijd niet, hij viel twintig minuten voor tijd uit met een hoofdwond.

Anthony Lurling werd in blessuretijd uit het veld gestuurd na een grove charge op Everson Ratinho. Er was gelukkig ook nog positief nieuws: Shinji Ono en Bonaventure Kalou maakten in de tweede helft hun rentree in de hoofdmacht.

NAC mag komend seizoen toch in de eredivisie voetballen. De beroepscommissie van de voetbalbond KNVB besloot de Bredase club alsnog een proflicentie te verlenen. De club kreeg een miljoenenlening van de gemeente. Bovendien strikte NAC een hoofdsponsor.

Burgemeester Leona Detiège van Antwerpen heeft de vriendschappelijke wedstrijd tussen GBA en PSV verboden. De wedstrijd zou op 4 augustus in Antwerpen plaatsvinden. De burgemeester heeft vanwege plaatselijke evenementen te weinig politiemensen tot zijn beschikking.

Vitesse heeft met de Joegoslaaf Rankovic een akkoord bereikt over een vijfjarige verbintenis. De 23-jarige middenvelder trainde al op proef mee met Vitesse.

Brutil Hosé probeert een contract te verdienen bij Dordrecht '90. De 22-jarige spits, vorig jaar door Ajax aan Haarlem verhuurd, heeft daarbij concurrentie van Dennis Krijgsman (29). Krijgsman bereikte eerder deze week overeenstemming met Fortuna Sittard over een afvloeiingsregeling en zoekt ook een nieuwe club.

AZ - Cambuur Leeuwarden 2-1 (0-0). Van Dijk 0-1, Elkhattabi 1-1, Nelisse 2-1 (strafschop). Bijzonderheid: Doelman Moens (AZ) stopt in eerste helft strafschop van Derksen.

Enschedese amateurselectie - FC Twente 0-5 (0-1). Doelpunten: De Gier, De Visscher, El Brazi, Houwing, Consalves da Costa. Bijzonderheid: Booth met enkelblessure naar ziekenhuis.

Angeren - NEC 0-9 (0-4). Doelpunten: Demouge 3, Tumba 2, Govedarica, Hristov, Wisgerhof, De Nooijer.

Roda JC - Racing Genk (Bel) 4-1 (2-0). Doelpunten Roda: Berglund, Soetaers, Cristiano, Sergio. Toeschouwers: 4000.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


vr 19 juli 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.