De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 13 juli 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Tournieuws 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Achterberg gepasseerd
   
 

AMSTERDAM - In plaats van Eddy Achterberg is Rini Coolen door het bestuur van FC Twente benoemd tot interim-trainer. Coolen, die momenteel de cursus Coach Betaald Voetbal volgt, heeft daarvoor dispensatie gekregen van de KNVB. Achterberg, de assistent van de opgestapte hoofdcoach John van 't Schip, heeft na overleg tussen bestuur en spelersgroep een stapje terug moeten doen. Overigens circuleert in Enschede de naam van Co Adriaanse als nieuwe trainer.

De Joegoslaaf Aleksandar Rankovic zal vanaf vandaag met Vitesse meetrainen. De 23-jarige middenvelder is afkomstig van FK Rad uit Belgrado. Rankovic is een van de kandidaten voor de positie van rechtermiddenvelder. Hij is niet transfervrij, dus Vitesse zal eerst Sikora moeten verkopen voordat Rankovic aangetrokken kan worden.

André Ooijer is met PSV een contractverlenging overeengekomen en blijft de komende vijf seizoenen in Eindhoven. Zijn huidige contract loopt in de zomer van 2003 af.

Igor Korneev houdt voorlopig zijn conditie op peil bij Excelsior. De Rus zit zonder club. Zijn contract bij Feyenoord liep deze zomer af. Sinds kort is Korneev Nederlander, waardoor hij veel goedkoper is geworden voor geïnteresseerde clubs.

Roda JC heeft de 21-jarige Belgische centrale verdediger Donovan Maury op proef. Maury wordt gezien als potentiële vervanger van Regillio Vrede, die mogelijk vertrekt naar Shakhtar Donetsk. De 1.86 meter lange Belg kwam vorig seizoen uit voor Perugia en speelde daarvoor in het shirt van Standard Luik.

Bij ADO Den Haag traint in de voorbereiding op het nieuwe seizoen behalve Jeffrey van As en Houssin Bezzai ook Mustapha El Idrissi (ex-FC Groningen) mee.

RBC Roosendaal-keeper Wim de Ron is met een fikse darminfectie opgenomen in het St. Franciscus-ziekenhuis in Roosendaal.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


za 13 juli 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.