De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 2 juli 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Ajax vangt weer
bot bij Vitesse

   
 

AMSTERDAM - Een nieuw bod van Ajax op Victor Sikora is door Vitesse afgewezen. Ditmaal bood de landskampioen 3,5 miljoen euro, maar dit was nog altijd niet naar de zin van de Arnhemmers. "Er is ook belangstelling uit het buitenland voor Sikora. Bovendien moeten we nu we de licentie hebben, er nog eens goed over nadenken of we Sikora nog willen verkopen", aldus voorzitter Jos Vaessen. Sikora zelf bereikte al anderhalve maand geleden een akkoord met Vitesse.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426x284, 16kb)
Victor Sikora (Foto: Fotografie Rob de Jong)
Overigens verwacht de Arnhemse eredivisieclub dat het onderzoek van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) naar de handel en wandel van Vitesse onder oud-voorzitter Karel Aalbers met een redelijke schikking afloopt. Vitesse bevestigde, dat er na overleg tussen FIOD en de advocaat van de club een positief advies richting ministerie gaat over een schikking. Met de naheffing en boete zou een bedrag van ongeveer 1 miljoen euro zijn gemoeid. "Een termijn over een definitief jawoord is niet te geven. De nieuwe minister moet zijn of haar goedkeuring geven. We hebben al een potje gereserveerd", meldt de woordvoerder van de club. Vitesse zit al tijden in een moeilijke financiële situatie."

FC Groningen moet het in de voorbereiding op het nieuwe seizoen doen zonder de Zweed Magnus Johansson. De verdediger is onlangs in Zweden geopereerd aan een onwillige enkel. Bij de kijkoperatie werden botsplinters uit het gewricht gehaald. Hij kan pas over een maand met de looptraining beginnen.

FC Volendam-speler Quincy van Ommeren (28) stopt met betaald voetbal. FC Volendam vroeg eerder dit jaar ontslag voor hem aan, omdat zijn salaris volgens de club te zwaar op de begroting drukte. De Amsterdammer speelt volgend seizoen zo goed als zeker voor de kersverse hoofdklasser Turkiyemspor.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 2 juli 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.