De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 7 juni 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 
BUITENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL

Grensspanning in Kashmir Grensspanning in Kashmir
Een Indiase soldaat bewaakt de grens met Pakistan in de vroege ochtend, zo'n 50 kilometer van de stad Jammu. Diplomatie voert in de spanningen tussen de twee landen nog steeds een hoofdrol.
Poging Karadzic te vangen mislukt
Poging Karadzic te vangen mislukt
De vredesmacht SFOR in Bosnië stond er gisteren gekleurd op. Woordvoerder Scott Lundy kwam met de verrassing dat de meest gezochte oorlogsmisdadiger op de Balkan, Radovan Karadzic, SFOR een brief had geschreven. Dat leek te suggereren dat er contact tot stand was gekomen. Maar luttele uren later bleek het te gaan om een brief van zijn vrouw Ljiljana.

Rumsfeld: Eerste klap zelf uitdelen Rumsfeld: Eerste klap zelf uitdelen
De Amerikaanse minister van Defensie, Donald Rumsfeld, heeft zijn NAVO-collega's de schokkende realiteit voorgehouden van de gevaren die wapens voor massavernietiging tegenwoordig inhouden.
Möllemann gooit olie op de golven
De antisemitismeruzie tussen FDP-er Jürgen Möllemann en de vice-voorzitter van de Centrale Joodse Raad in Duitsland, Michel Friedman, blijkt nog niet voorbij.
Möllemann gooit olie op de golven Superministerie voor veiligheid in Amerika
Het Witte Huis heeft de oprichting aangekondigd van een superministerie voor Binnenlandse Veiligheid om de VS beter te beschermen tegen nieuwe terreuraanvallen.
Buitenlands kind voor
Zweedse homoparen

Het Zweedse parlement heeft ingestemd met een wet die homoparen het recht geeft op adoptie van kinderen uit binnen- en buitenland. Zweden is het eerste Europese land waar homoparen kinderen uit het buitenland mogen adopteren.

Legionella in EP-gebouw
In het gebouw van het Europees Parlement in Straatsburg zijn sporen van legionella aangetroffen in de warmwaterleiding. Een dertigtal verontruste Europarlementariërs wil dat de zitting van volgende week in Brussel wordt gehouden in plaats van in Straatsburg.
Valse euro-biljetten
De Griekse autoriteiten zijn verontrust over een groot aantal valse euro-biljetten dat in het land is opgedoken.

Fles voor jonge jumbo in Kuala Lumpur Fles voor jonge jumbo in Kuala Lumpur
Een medewerker van de Nationale Dierentuin in Kuala Lumpur geeft de fles aan een olifantenkalf van een dag oud. Het diertje is de eerste in gevangenschap geboren olifant in de Maleisische dierentuin.
Russell Crowe wordt stevig afgeknepen
Russell Crowe mag dan wel een beautiful MIND hebben, met zijn BODY is het op dit moment even iets minder gesteld. En dat is gezien zijn volgende film, 'Far side of the World', wel een probleem. Daarin speelt de 38-jarige acteur een knappe kapitein. Voor deze rol moet hij echter in een paar weken 15 kilo afvallen. Russell heeft de opdracht gekregen om zijn vet om te zetten in spieren.
Russell Crowe wordt stevig afgeknepen
Bertie Ahern weer Iers premier Bertie Ahern weer Iers premier
Bertie Ahern is gisteren in het parlement herkozen als minister-president van Ierland. Aherns partij Fianna Fail en coalitiepartner de Progressieve Democraten wonnen vorige maand de verkiezingen.
Sinn Fein-burgemeester in Belfast
Sinn Fein, de politieke tak van de Noord-Ierse militaire afscheidingsbeweging IRA, levert voor het eerst de burgemeester van Belfast. De gemeenteraad koos Alex Maskey tot eerste burger.
Sinn Fein-burgemeester in Belfast

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.