De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 16 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
 
  Penélope Cruz doet
het even rustiger aan

   
 

AMSTERDAM - Na een sensationeel jaar vindt Penélope Cruz het eventjes welletjes geweest. Een jaar waarin de al in Spanje immens populaire Spaanse schone ook bij het Amerikaanse publiek doorbrak en ze viel voor niemand minder dan Tom Cruise, haar medespeler in Vanilla Sky. Maar hoewel ze eind maart bij de Oscaruitreiking niet aan de arm van Tom verscheen, gaat het prima tussen Cruise en Cruz. Dat iedereen dat maar even weet.

Het werd Penélope alleen een beetje veel allemaal, dus doet ze het even rustiger aan. Haar afwezigheid tijdens de Oscars betekende echter noch dat ze zwanger, noch dat ze getrouwd is: "We zijn niet uit elkaar, we zijn niet getrouwd en ik ben niet zwanger", aldus Penélope die in haar geboortestad Madrid toch weer even in de spotlights treedt om Glamourous, het nieuwe parfum van Ralph Lauren, te promoten. "En ik heb ook geen ruzie met Nicole Kidman, Toms ex-vrouw." Sterker nog: de actrices hebben elkaar nog nooit ontmoet: "Ik zou Nicole graag willen ontmoeten."

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426x282, 15kb)
Penélope Cruz (Foto: Kippa)
De 28-jarige is erg blij weer even terug te zijn in haar Spanje. En wel om twee redenen: "Aan de ene kant is het natuurlijk altijd heerlijk om mijn vrienden en familie weer te zien en in mijn vaderland te werken. Aan de andere kant ben ik de media soms ook een beetje zat. Ik vraag geen grote dingen, alleen een beetje respect." Hoewel ze zelf liever niet over haar liefdesleven praat, kunnen de media gewoon even een telefoontje plegen: "Er is een persbureau in Madrid en Los Angeles en die geven gewoon antwoord op vragen. Maar vaak worden dingen zonder te checken gepubliceerd, en wordt er de voorkeur gegeven aan negatief nieuws. Daarom heb ik daar afstand van genomen."

Momenteel neemt ze even rust voor haarzelf. "Ik verbeter mijn Engels en wil graag beter leren fotograferen. Ik lees veel scripts en bereid een aantal projecten voor. Het is lang geleden dat ik rust heb gehad. Ik heb dat echt even nodig. Af en toe moet je gewoon even bijtanken en dingetjes doen waar je tijdens je werk niet aan toekomt."




 

zoek naar gerelateerde artikelen


do 16 mei 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.