De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 15 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Prachtkans Postma
in Premier League

   
 

AMSTERDAM - De overgang hing al een tijdje in de lucht, maar pas sinds deze week is De Graafschap-doelman Stefan Postma er zeker van dat hij komend seizoen voor Aston Villa speelt. Nadat beide clubs tot een akkoord waren gekomen, reisde Postma samen met zijn zaakwaarnemer Piet Buter naar Birmingham, waar club en speler er in één dag uitkwamen.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (213x284, 11kb)
Stefan Postma (Foto: Dijkstra b.v.)
"Het was echt een fantastische dag. Een droom is uitgekomen", aldus de stevig gebouwde Utrechter, die voor drie jaar tekende. "Waarbij de club een optie heeft voor nog een jaar. In het begin krijg ik de tijd om te acclimatiseren, maar mij is beloofd dat ik een eerlijke kans krijg", aldus Postma, die de concurrentiestrijd moet aangaan met de Finse international Peter Enckelman. "In Engeland spelen ze 55 wedstrijden per jaar, dus die kans zal zeker komen", aldus Postma, die mogelijk zijn landgenoot George Boateng misloopt. De international heeft Aston Villa gevraagd hem op de transferlijst te zetten, omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

RKC Waalwijk heeft de selectie versterkt met de 19-jarige Kevin van der Geest. De jeugdige middenvelder van zaterdaghoofdklasser Scheveningen heeft voor twee jaar getekend.

BV Veendam heeft met Armand MacAndrew overeenstemming bereikt over een contractverlenging van een jaar. De Groningse club probeert bovendien Bert Zimmerman van FC Groningen over te nemen. Ronnie Pander, Tony Alberda en Theo ten Caat moeten vertrekken bij Veendam.

TOP Oss-doelman Atam Koroglu heeft een eenjarig contract getekend bij Haarlem. De club uit de Gouden Gids Divisie hoopt op korte termijn Nicky Ruymgaart van RBC als tweede doelman aan te stellen. Sijmen Tol is met Haarlem niet tot een akkoord kunnen komen over contractverlenging en gaat op zoek naar een andere club.

FC Zwolle heeft Michel Doesburg voor nog een jaar vastgelegd. Huurling Rahim Ouedraogo keert echter terug naar FC Twente. Ondanks eerdere toezeggingen zitten John den Dunnen en reservekeeper Henry Louwdijk nog in de wachtkamer voor een nieuw contract.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 15 mei 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.