De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 30 april 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
De euro 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Netmail 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
 
  Vooral vrouwen kijken naar blote filmster
Froukje de Both
opnieuw in Playboy

   
 

AMSTERDAM - Costa-filmster Froukje de Both komt opnieuw naakt in de Playboy. De hoofdredacteur van het naaktblad, Paul Koopal, heeft Froukje toestemming gevraagd eerder in Mauritius gemaakte opnames van haar te mogen publiceren. De kerstplayboy van 2001 met de blootreportage van Froukje was het best verkochte nummer van de uitgave in Nederland ooit. Paul Koopal: "Vooral vrouwen vinden Froukje het toppunt van schoonheid. Ze heeft een natuurlijke uitstraling en ze is een combinatie van beauty en brains."

Froukje zelf moest erg lachen om het verzoek van Playboy. "In eerste instantie vond ik het niet zo nodig om nog een keer de naakte waarheid te laten zien. Maar ik ben toch met Paul in gesprek gegaan. We hebben de restfoto's van Mauritius bekeken. Daar had ik in eerste instantie geposeerd. En daar waren wel opnames bij waarvan het zonde zou zijn ze nooit te gebruiken. Toen heb ik maar ja gezegd. Wie ben ik om zo'n feestje te verstoren."

Froukje vindt zichzelf niet het typische blootmodel: "Bij de persconferentie waar de eerste keer werd onthuld dat ik erin zou staan, zag ik allemaal verbaasde gezichten. Op de een of andere manier hadden mensen het niet van mij verwacht. Ik voldeed blijkbaar niet aan het prototype. Ik heb een keurige B-cup en volgens sommigen mag je alleen in je blote kont staan als je twee ballonnen aan de voorkant hebt zitten. Maar smaken verschillen en als ik nu de foto's zie, ben ik trots op mijn lichaam."

De fotoshoot op Mauritius vond ze leuk om te doen. "Als je ziet hoe serieus die mensen met hun vak omgaan. Geweldig." Haar vriend Thomas Kool had evenmin bezwaar tegen herpublicatie. Paul Koopal: "Het streelt denk ik, zijn mannelijke trots: ik heb een playboyvrouw."
 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 30 april 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.