De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 5 april 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
De euro 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
De scherpste prijzen 
bij ElCheapo 
---
Met Elkaar 
Netmail 
Ontmoet elkaar 
bij Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 
 
  Geri doet boekje open
over Robbie Williams

   
 

AMSTERDAM - Hadden ze nu wel of geen relatie? Ex-Spice Girl Geri Halliwell en het sexy idool Robbie Williams. En als het zo was, hoe lang duurde die affaire dan? En hoe heftig was het? In de nieuwe autobiografie van zangeres Geri Halliwell zijn de antwoorden hoogstwaarschijnlijk te lezen. De ex-Spice Girl heeft een deal gesloten voor een bedrag van ruim 800.000 euro om een tweede boek te schrijven over haar leven, inclusief haar liefdesleven.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (284x426, 18kb)
In haar nieuwe boek gaat de 29-jarige Geri Halliwell in op de turbulente periode nadat zij de meidenband Spice Girls had verlaten. En ook komen we dan te weten of zij wat heeft gehad met Robbie Williams.
In haar nieuwe boek gaat de 29-jarige Geri in op de turbulente periode nadat zij de meidenband Spice Girls had verlaten. Naar verluidt zullen er zo'n 125 nieuwe foto's worden geplaatst die nog nooit eerder zijn gepubliceerd.

Het is overigens pas drie jaar geleden dat het eerste boek over haar leven uitkwam. 'If Only' beschrijft de jeugd van Geri en haar begintijd bij de Spice Girls. Het was een van de best verkopende boeken van 2000.

Reclamestunts

Maar blijkbaar zien de uitgevers nog meer brood in het meest recente hoofdstuk uit Geri's leven. Zij geloven dat deze nieuwe 'bio' een gigantische hit zal worden. Mede dankzij een gedeelte dat zal worden gewijd aan haar relatie met acteur Chris Evans en zanger Robbie Williams. Beide relaties werden afgedaan als goedkope reclamestunts om op die manier haar solocarrière van de grond te krijgen. Maar wat is er nu echt tussen de idolen voorgevallen?

Geri laat haar fans ook meedelen in haar angst die zij had, vlak nadat er was ingebroken in haar appartement in West-Londen. De inbrekers hadden heel nare en bedreigende teksten op haar muren achtergelaten, waardoor Geri niet meer terug naar huis durfde.

Volgens een naaste vriend van de Britse zal het opnieuw een eerlijk verhaal worden: "recht uit het hart". Geri is al met het boek bezig. Ze heeft even een rustperiode in haar zangcarrière ingelast en logeert op dit moment bij George Michael en zijn vriend Kenny Goss, in hun huis in Beverly Hills.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


vr 5 april 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.